Місячний календар миття вікон: сприятливі та несприятливі дні для прибирання у травні 2024 після Великодня

Якщо ви не встигли помити вікна до Великодня — зробіть це після свята. "Один факт" розповість, які дні в травні 2024 року найбільш сприятливі для прибирання оселі і миття вікон.

Травень – останній місяць весни і час для великого прибирання. Коли, як не зараз треба мити вікна і турбуватись про чистоту в оселі. “Один факт” назве прямо зараз найбільш сприятливі дати для прибирання і миття вікон в будинку після свята Великодня. Оберіть найзручнішу із них та приймайтесь за діло.

Сприятливі дні для прибирання в оселі та миття вікон

4 травня — Небезпечний день. Імовірні сварки. Цього дня краще робити повсякденні справи та рутинну роботу, в якій не потрібно забагато думати. День підходить для домашніх справ, прибирання, приготування їжі.

16 травня, Місяць у знаку Діви. Цей час сприятливий для того, аби займатись кропіткою роботою, що потребуϵ підвищеної уваги та терпіння. Можна мити вікна після Великодня і прибирати.

Сприятливі дні для миття вікон в травні 2024 року, після Великодня
Сприятливі дні для миття вікон в травні 2024 року, після Великодня

18 травня, субота. Місяць знаходиться у фазі зростання і знаку Зодіаку Діва. Сприятливий час для вирішення домашніх проблем та прибирання. Можете зайнятись наведенням чистоти у власній оселі.

21 травня — сприятливий день для будь-який домашніх справ. Місяць цього дня знаходиться у знаку Зодіаку Скорпіон і цей час сприятливий для занять тою роботою, яка потребуϵ велику кількість енергії. Можете запланувати на цей день генеральне прибирання або ж миття вікон.
Сьогодні краще завершити справи, що було розпочато раніше. Можна і треба помити вікна і влаштувати генеральне прибирання.

Несприятливі дні для миття вікон в травні 2024 року

3 травня — Місяць знаходиться в знаку Зодіаку Риби. Цей день вкрай несприятливий для будь-яких справ у будинку. Краще за все сьогодні займатись творчістю та благодійністю. Пасивний день, який бажано провести в спокої і на самоті. Усі важливі справи відкладіть на інший день.

Несприятливі дні для миття вікон у травні 2024 року
Несприятливі дні для миття вікон у травні 2024 року

5 травня — день не підходить для прибирання. Сьогодні краще приділити час прогулянкам на свіжому повітрі та запланувати короткострокові справи на майбутнϵ.

10 травня, пʼятниця. Місяць знаходиться у фазі зростання і знаку Близнюків. Він підходить більше для планування важливих справ, аніж для генерального прибирання.

26 травня, Місяць знаходиться у знаку Зодіаку Козеріг. Висока імовірність того, що справи, заплановані на цей день, будуть гальмуватись. Тому краще за все прибирання та миття вікон виконати в будь-який інший день. Сьогодні рекомендовано дотримуватись трудової дисципліни, надавати допомогу і турботу.

31 травня. Спадаючий Місяць у знаку Риб. Усі важливі справи краще відкласти на більш сприятливий період. День не підходить для генерального прибирання оселі і миття вікон.

Нові статті

Схожі статті

Пішли в батька: екс-дружина Віталія Кличка показала трьох спільних дітей. Всі високі та однакові (ФОТО)

Наталія Єгорова опублікувала фотографії разом з трьома дітьми від екс-чоловіка Віталія Кличка: як виглядають, чим займаються та чи спілкується з ними батько?

Пожовтіла розсада помідорів, перців та баклажанів: чим підживити рослини, щоб вони відновилися

Багато хто з дачників бачив, як на розсаді перців, баклажанів та помідорів жовтіϵ листя. "Один Факт" підготував декілька порад, які допоможуть виправити ситуацію.

Гороскоп на 20 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Рак, Стрілець: уникайте імпульсивних покупок

Гороскоп на 20 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Рак, Стрілець: спробуйте правильно керувати своїми фінансами та обдумувати кожну вашу покупку.

Розповідав гуморески, був актором: історія життя Анатолія Дяченка, сумну долю якого повторив Кузьма Скрябін

Анатолій Дяченко — майстер анекдотів, учасник гумористичного шоу "Золотий гусак" та чарівний товстун із вусами. Він рано пішов з життя, а його сумну долю через 10 років повторив і Кузьма Скрябін.