Місячний календар краси 2024: сприятливі дні для фарбування волосся в травні, які зроблять зачіску розкішною

Якщо ви запланували зміну іміджу та зачіски на травень 2024 — Місячний календар на цей місяць підкаже найкращі дні для процедур краси. "Один факт" назве сприятливі дні для фарбування волосся.

Місячний календар фарбування волосся на травень 2024 року підкаже, в які дати краще виконувати процедури краси. Оберіть найсприятливішу дату для того, щоб відвідати перукаря і оновити колір волосся.

Місячний календар на травень 2024: найкращі дні для фарбування волосся

Сприятливі дати для фарбування волосся в травні 2024 року
Сприятливі дати для фарбування волосся в травні 2024 року

Якщо ви запланували на травень зміни у власному іміджі, то ідеальними днями для оновлення кольору волосся будуть:

9, 14, 17, 18, 19, 20, 22, 24, 25, 26, 27 травня.

Астрологи наголошують, що саме ці дати ϵ найсприятливішими для того, щоб перефарбувати волосся у той колір, який сподобаϵться вам найбільше. Усі процедури краси, зроблені в ці дні — будуть максимально вдалими.

Також Місячний календар радить фарбувати й колорувати волосся 12, 15, 16 і 23 травня.

Якщо кардинальні зміни у власному іміджі — не на часі, то можете сміливо записуватись до перукаря на ці дати. Легке оновлення зачіски та освіження кольору волосся буде максимально вдалим.

Несприятливі дні для фарбування волосся в травні 2024

Несприятливі дати для фарбування волосся в травні 2024 року
Несприятливі дати для фарбування волосся в травні 2024 року

В останньому весняному місяці, згідно із інформаціϵю із Місячного календаря — існуϵ декілька днів, коли фарбувати волосся не можна. Астрологи називають їх найневдалішими і радять перенести візит до перукаря на більш сприятливий час. Таких днів всього 4 і припадають вони на наступні дати травня:

3, 6, 8 та 28 число

Збираючись до перукаря або ж в салон краси — обовʼязково зверніть увагу на поради Місячного календаря на травень 2024 року. Саме вони підкажуть, коли нова зачіска або оновлений колір волосся будуть найвдалішими, а в які дні — лише зіпсують зовнішність та радості не добавлять.

Обравши правильну дату для фарбування або колорування волосся – ви зможете позбавитись від усього негативу, який ϵ у вашому житті.

Нові статті

Схожі статті

Перший полив помідорів після висадки в ґрунт у травні: за якими правилами його проводять і що врахувати

В травні багато городників вже висаджують розсаду помідорів у відкритий ґрунт. Відразу після посадки рослину треба полити і для ціϵї процедури існують певні правила. Про них розповість "Один Факт".

У якій воді замочувати квасолю, щоб вона розварилася швидше і зберегла корисні речовини: холодній чи теплій

Щоб квасоля добре розварилася — її перед приготуванням деякий час вимочують у воді. Якої температури повинна бути вода — холодною чи гарячою? "Один Факт" розповість про це нижче.

Як зняти готівку і переказати гроші у разі відключень світла: “Приватбанк” розповів українцям, куди йти

Віялові відключення світла за останні декілька днів стали для України нормою. В державному банку "ПриватБанк" розповіли, як зняти готівку та переказати кошти у випадку, коли світла немаϵ.

Чи можна висаджувати чорнобривці поряд із помідорами: головні правила сусідства, які принесуть лише користь

Бархатці або чорнобривці — яскрава квітка, яку висаджують не тільки на квіткових клумбах. Дізнайтесь, навіщо чорнобривці саджають посеред городу і чи можна їх розміщувати поряд з помідорами.