Як звичайні кухонні губки допоможуть при вимкненнях світла: навіщо господині кладуть їх у морозильну камеру

Звичайна губка для миття посуду може стати гарною помічницею не тільки на кухні, але й в холодильнику. Як вона допоможе під час відключень світла — "Один Факт" розповість детальніше.

Якщо змочити кухонні губки водою та покласти до морозильної камери — вони допоможуть без втрат пережити тимчасові відключення світла, які зараз в Україні відбуваються регулярно.

В багатьох читачів напевно виникне питання — навіщо ж господині заморожують в морозилці кухонні губки? Цьому є просте пояснення.

Справа вся в тому, що кухонні губки — це не тільки гарні помічниці для миття брудного посуду. Якщо взяти 3-4 кухонні губки, просочити їх звичайною чистою водою, а потім — покласти до морозильної камери, то вони допоможуть уповільнити розморожування продуктів харчування, якщо вимкнули світло. Експерти радять перед тим, як покласти зволожену губку до морозилки — запакувати її в окремий пакетик із застібкою.

Вода в кухонних губках після розміщення в морозилці, звісно ж — замерзне. Коли вимикають електричну енергію — губки можна дістати з морозилки та покласти на поличках між продуктами харчування. Вони стануть елементом охолодження і продукти за відсутності світла не будуть так швидко псуватися.

Згодяться губки із замороженою водою і в тому випадку, якщо ви збираєтесь із родиною або друзями на природу. Просто покладіть їх у пакети з харчами – і вони не будуть швидко псуватися в теплі.

Навіщо господині заморожують губки для миття посуду в морозилці
Навіщо господині заморожують губки для миття посуду в морозилці

Крижані кухонні губки з морозильної камери можуть стати у нагоді тим родинам де є маленькі діти. Малюки часто через свою підвищену активність отримують синці та забиті місця. В такому випадку холодну губку з морозилки треба прикласти до ушкодженого місця.

Губка для миття посуду буде повільно відтаювати, а не текти. І проблема із забитим болючим місцем буде швиденько вирішена. До того ж, зайву рідину губка буде відразу вбирати в себе назад.

Нові статті

Схожі статті

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".

Зимовий рецепт квашеної капусти з невеличким секретом: зробіть ось це і вона буде хрумтіти навіть через рік

Цей рецепт квашеної капусти перевірений роками. Вона виходить хрусткою і чудово смакуватиме з гарнірами взимку або як самостійна закуска. Спробуйте і ви приготувати її вдома!

“Саме такі дівчата”: лисий друг Тіни Кароль розсекретив справжні почуття до Ксенії Мішиної та Лесі Нікітюк

Слава Дьомін – відомий блогер, в якого є власний проєкт на Youtube. Він розсекретив інформацію про те, чи насправді мав роман із Лесею Нікітюк та що його повʼязує з Ксенією Мішиною.

“Купив квартиру”: старша донька Олі Полякової розсекретила роботу свого хлопця, з яким вона разом 8 місяців

Старша донька співачки Олі Полякової розсекретила професію свого хлопця. Виявляється бойфренд, з яким дівчина зустрічається 8 місяців – доволі заможний. В нього вже є власна нерухомість.