Як звичайні кухонні губки допоможуть при вимкненнях світла: навіщо господині кладуть їх у морозильну камеру

Звичайна губка для миття посуду може стати гарною помічницею не тільки на кухні, але й в холодильнику. Як вона допоможе під час відключень світла — "Один Факт" розповість детальніше.

Якщо змочити кухонні губки водою та покласти до морозильної камери — вони допоможуть без втрат пережити тимчасові відключення світла, які зараз в Україні відбуваються регулярно.

В багатьох читачів напевно виникне питання — навіщо ж господині заморожують в морозилці кухонні губки? Цьому є просте пояснення.

Справа вся в тому, що кухонні губки — це не тільки гарні помічниці для миття брудного посуду. Якщо взяти 3-4 кухонні губки, просочити їх звичайною чистою водою, а потім — покласти до морозильної камери, то вони допоможуть уповільнити розморожування продуктів харчування, якщо вимкнули світло. Експерти радять перед тим, як покласти зволожену губку до морозилки — запакувати її в окремий пакетик із застібкою.

Вода в кухонних губках після розміщення в морозилці, звісно ж — замерзне. Коли вимикають електричну енергію — губки можна дістати з морозилки та покласти на поличках між продуктами харчування. Вони стануть елементом охолодження і продукти за відсутності світла не будуть так швидко псуватися.

Згодяться губки із замороженою водою і в тому випадку, якщо ви збираєтесь із родиною або друзями на природу. Просто покладіть їх у пакети з харчами – і вони не будуть швидко псуватися в теплі.

Навіщо господині заморожують губки для миття посуду в морозилці
Навіщо господині заморожують губки для миття посуду в морозилці

Крижані кухонні губки з морозильної камери можуть стати у нагоді тим родинам де є маленькі діти. Малюки часто через свою підвищену активність отримують синці та забиті місця. В такому випадку холодну губку з морозилки треба прикласти до ушкодженого місця.

Губка для миття посуду буде повільно відтаювати, а не текти. І проблема із забитим болючим місцем буде швиденько вирішена. До того ж, зайву рідину губка буде відразу вбирати в себе назад.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.