Що робити зі знайденим на городі яйцем: народні прикмети, завдяки яким чужа магія омине оселю стороною

Наші пращури вірили — якщо знайдеш на городі куряче яйце, то чіпати його руками не можна. Чому виникла така прикмета і до чого тут магія? "Один Факт" розповість далі подробиці.

В давнину звичайне куряче яйце вважали одним із найпотужніших предметів чорної магії. За допомогою цього продукту можна легко навести порчу на ту чи іншу людину або навіть на усю родину.

Якщо хтось із родини знайшов на власному городі або біля оселі куряче яйце, то із ним слід бути доволі обережним. Яйце ні в якому разі не можна брати до рук. Адже якщо на нього зроблено магічний ритуал, то воно може залучити хвороби або навіть смерть. Такий підклад стає причиною бідності і відсутності грошей.

Втім, щоб яйце не випромінювало темну магічну силу навколо будинку чи на городі – його все ж треба прибрати. Для цього використовують совок або лопату.

Яйця, на які наведено магію - руками брати не можна
Яйця, на які наведено магію – руками брати не можна

За допомогою підручних інструментів яйце кладуть на картон, підпалюють та чекають, допоки воно повністю згорить. Дізнатись, чи дійсно на яйце була наведена порча — можна по кольору диму, який йде під час ритуалу спалювання. Якщо він чорний — то на яйце дійсно був здійснений магічний вплив.

Після того, як підклад згорить повністю — попіл з нього закопують, а місце навколо поливають святою водою.

Поганою прикметою є і пасхальне яйце, знайдене на присадибній ділянці або всередині будинку. В давнину вважали, що магічна енергія від нього поширювалася на усі кімнати оселі.

Щоб очистити будинок від магічного впливу — над яйцем проводили магічний ритуал спалення. Після цього по кімнатах ходили із запаленою свічкою та окроплювали житло свяченою водою.

В багатьох магічних народних традиціях світу курячі яйця вважалися тим предметом, який здатен наврочити на людину чужу та темну енергетику.

Чорні маги часто використовують яйця, аби нашкодити людині. Але є й ритуали з білої магії, в яких теж фігурують курячі яйця. Ними зазвичай викочують з людини порчу, знімають вінець безшлюбності.

Магічний підклад з яйця потрібно спалити за межами ділянки
Магічний підклад з яйця потрібно спалити за межами ділянки

В давнину вважали, що брати голими руками яйце, над яким попрацювали темні маги — це до біди та проблем зі здоровʼям. Тому його краще винести на лопаті за межі ділянки, покласти на стіг сіна або картон і запалити. Підклад повинен згоріти повністю – тільки в такому випадку його магічна дія припиниться.

Нові статті

Схожі статті

Догляд за солодким перцем у липні: що зробити, аби врожай виріс великим і солодким? Ці поради допоможуть!

Липень – середина літа. В цей час на кущах солодкого перцю вже сформувались маленькі плоди. Дачникам потрібно приділити велику увагу догляду за рослиною. Інакше перці можуть дрібними і не солодкими.

Він був з двійнят у “Сватах”, а зараз не в акторській професії: як змінився 21-річний актор Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк запамʼятався багатьом українським глядачам роллю одного з двійнят Ковальових в комедійному серіалі "Свати". Читайте, де актор знаходиться зараз та чи продовжує зніматись в кіно?

Забудь про шарлотку назавжди! Приготуй на десерт пиріг “Бабусина радість”. Смачно та без клопотів!

Не знаєте, що приготувати на десерт, тоді ловіть рецепт торта "Бабусина радість" зі сметанного крему - будете їсти шматок за шматком, і не тільки ви.

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.