Які дерева потрібно обіймати, щоб грошей стало більше, а настрій – краще: цікаві народні прикмети

Чи знаєте ви, що обійми з деревами здатні покращити самопочуття людини та збільшити достаток? Енергія самої природи позитивно вплине на ваш настрій і приверне багато щастя.

Деякі дослідження науковців свідчать про те, що дерева можуть ділитися своєю енергією з людиною. Стовбури дерев можна і треба обіймати, щоб зберегти та зміцнити здоровʼя, а ще – позбутися від негативних емоцій.

Одні дерева здатні поглинати негативну енергію, а інші — навпаки, діляться з людиною позитивною енергетикою. Тож, якщо вам хочеться позбутись негативу або отримати значний прибуток до свого гаманця – відправляйтесь в садочок або дубовий ліс. “Один Факт” розповість, якою силою нагородять вас обійми з дубом, тополею, березою та іншими деревами.

Дуб

Яку енергетику несе із собою дуб
Яку енергетику несе із собою дуб

Дуб — одне з найпотужніших дерев, енергія якого подарує вам здоровʼя. обійми з цим велетнем відновить сили, ясність думок і допоможе заспокоїтись. Отримати порцію дубової енергетики можна, навіть просто доторкнувшись рукою до стовбура. Найбільша віддача енергії в дубів припадає з 21.00 до 03.00.

Тополя

Енергія тополі здатна прибрати роздратованість
Енергія тополі здатна прибрати роздратованість

Енергія тополі здатна прибрати роздратованість, гарно почистити навколишній простір від негативної енергетики. Обійми з цим деревом вгамують головний та зубний біль, позбавлять вас від втоми та занепокоєння. Найбільшу потужність енергетика тополі має в період з 15.00 до 18.00 години вечора.

Яблуня

Яблуня здатна покращити матеріальне становище
Яблуня здатна покращити матеріальне становище

Обійми з яблунею покращать ваше матеріальне становище. Це фруктове дерево допоможе у вирішенні побутових проблем. Яблунева енергетика навчить вас бачити тільки позитивне у подіях, що відбуваються навколо.

В давнину молоді дівчата навіть засинали під яблунею, щоб побачити свого судженого.

Ялинка

Ялинка позбавить від негативних емоцій
Ялинка позбавить від негативних емоцій

Головна особливість енергії ялини в тому, що завдяки їй можна позбутись від негативу та поганих емоцій. І хоча ялинка — дуже колюча, обійнятись із її стовбуром все ж таки можна. Дерево заспокоїть нервову систему, покращить сон. Ялинкові шишки можна прикладати до хворих місць. Вони добре вгамують біль.

Береза

Береза — дерево, яке має дуже потужну позитивну енергетику. Обійми з березою добре вплинуть на стан шкіри, відновлять гарний настрій, вгамують біль.

Сила берези особливо необхідна жінкам та маленьким дітям. Її міць максимальна у період з 05:00 до 09:00 години.

Горобина

Обійміться з горобиною, якщо хочете зняти напругу після роботи та позбавитись від неврозів.

Верба

Верба — дерево із жіночою енергетикою. І хоча її вважають вампіром — саме верба здатна забрати чималу кількість негативної енергетики. Але при обіймах з цим деревом варто памʼятати про велику емоційність рослини. Енергетика верби може загострити почуття. Якщо у вас неприємності в особистому житті — обовʼязково обійміться з вербою. Езотерики радять перебувати поряд з цим деревом щодня не більше 8 хвилин.

Клен

Обійми з кленом мають заспокійливі властивості. Негативну енергетику це дерево може перевтілити в позитивну. А ще клен – гарний помічник, який позбавить від печалі та біди.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?