Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

Живі рослини в горщиках – одна з найкращих прикрас для будь-якої оселі. Вони підіймають настрій та поліпшують самопочуття. Але ось біда – деякі квіти можуть сильно зіпсувати майбутнє мешканців. Які саме рослини додому нести не варто – “Один Факт” розповість.

Якщо вірити народним прикметам, то є багато рослин, які в оселі краще не тримати взагалі. Деякі з представників флори можуть притягнути невдачі і нещастя в родину. До них належать і ось такі.

Кактус

Кактус не дасть самотній жінці знайти особисте щастя
Кактус не дасть самотній жінці знайти особисте щастя

Кактус своїми гострими гілками може зіпсувати любовні взаємини між парою. Ця пустельна рослина несе із собою агресивну енергетику, що погано впливає на нерішучих та тихих людей. Кажуть, що незаміжнім жінкам тримати кактус вдома не можна. Він стане на заваді у пошуках другої половинки.

Плющ

В народі кажуть, що плющ заважає самотнім жінкам відшукати чоловіка, а заміжнім навпаки – приносить сварки і високу імовірність розлучення.

Фікус

Фікус вважають квіткою вдів. Якщо хочете, щоб із вашим коханим чоловіком все було гаразд – не несіть в будинок таку рослину.

Фіалка

Фіолетовий колір цієї квітки асоціюється із багатством. Поява фіалок в будинку може призвести до шлюбу за розрахунком, а не через велике кохання.

Азалія

Міцний аромат азалії може погіршити самопочуття і слабкість. Квітка має отруйний сік.

Які квіти та рослини в домі краще не тримати: народні експерти дали пораду
Які квіти та рослини в домі краще не тримати: народні експерти дали пораду

Пуансетія

Рослина має отруйний молочний сік, який може викликати алергічну реакцію. Втім, цей недолік є єдиним, а пуансетія насправді допомагає покращити стан здоровʼя, підвищує настрій та сприятиме розвитку творчих здібностей.

А ще вона здатна притягнути в дім гроші та вбереже від пристріту.

Тещин язик

Тещин язик - рослина, яку вважають мужегоном
Тещин язик – рослина, яку вважають мужегоном

Цю рослину в народі вважають мужегоном. Незважаючи на те, що рослина створює в оселі затишок та красу – її енергетика може посприяти чоловічій зраді. Тому в будинок, де живе подружжя – тещин язик нести не варто.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?