Волосся, як після кератину, а шкіра, наче після ботоксу: Що потрібно їсти, щоб отримати такий ефект?

Коштує копійки, а ефект дає на мільйон: Як правильно застосовувати насіння льону для волосся та шкіри, щоб його ефект накопичувався та зберігався на довгий час?

Насіння льону – суперфуд, Який є на кухні чи не кожної господині. Воно має безліч корисних та поживних властивостей. Його можна використовувати не тільки в їжі, а й у бьюті сфері.

Маски для обличчя з насіння льону дають особливе зволоження та покращують текстуру шкіри. Льон містить в собі високий відсоток жирних кислот Омега-3, які підтримують вологу в шкірі, роблячи її м’якішою. Також льон зменшує подразнення шкіри та допомагає зменшити запалення на обличчі, а завдяки високому вмісту клітковини, сприяє оновленню шкіри.

Волосся, як після кератину, а шкіра, наче після ботоксу
Волосся, як після кератину, а шкіра, наче після ботоксу

Найбільшою перевагою льону є вироблення колагену, який сприяє пружності та еластичності шкіри, а антибактеріальні властивості допомагають у боротьбі з акне та висипаннями.

Як застосовувати насіння льону для обличчя?

Маска з насіння льону:

50 грамів льону змішайте зі 100 мілілітрами води. На маленькому вогні перемішуєте суміш та одразу вимкніть після того, як почнуть з’являтись перші бульбашки. Утворений слиз вперемішку з насінням процідіть через марлю (це не обов’язково). Зачекайте поки суміш трішки охолоне до комфортної температури та нанесіть на обличчя. Через 15 -20 хвилин змити теплою водою.

Волосся, як після кератину, а шкіра, наче після ботоксу
Волосся, як після кератину, а шкіра, наче після ботоксу

Також насіння льону дуже корисне для догляду за волоссям, адже завдяки своїм зволожувальним властивостям воно буде виглядати ніби після кератину.

Завдяки жирним кислотам Омега-3, вітаміну Е та магнію, льон провокує зміцнення волосся і стимулює його ріст. Також він вдало видаляє лупу, маючи протизапальні властивості. Запобігає появлення ламкості та посіченості кінчиків.

Як застосовувати насіння льону для догляду волоссям?

Маска для волосся з насіння льону:

Змішайте 2-3 столові ложки подрібненого насіння льону з теплою водою та доведіть до кипіння. Після закипання одразу вимкніть вогонь та остудіть до комфортної температури. Нанесіть суміш на все волосся та шкіру голови й залиште на 50-60 хвилин, а потім змийте теплою водою.

Також, якщо додати льон у свій раціон покращиться травлення, знизиться рівень холестерину та регулюватиметься рівень цукру в крові.

Як правильно додати льон у свій раціон ?

Щоб насіння льону давало результат його обов’язково потрібно вживати подрібненим. Його можна додавати у салати, супи, смузі, каші, йогурти тощо. Також не менш корисною є льняна олія, яку теж можна додавати у каші салати або смузі. Користь льону не змінюється від способу його споживання, це також поліпшить стан волосся, шкіри та кишечнику.

Волосся, як після кератину, а шкіра, наче після ботоксу
Волосся, як після кератину, а шкіра, наче після ботоксу

Нові статті

Схожі статті

Мартиновській – 35: зірка “МастерШефу” не молодшає, але Хіменес-Браво і Ярославський люблять її не за вік

Переможниця 3 сезону "МастерШефу" Оля Мартиновська відсвяткувала 2 вересня день народження. Кулінарній майстрині виповнилося 35 років. Зі святом її привітали Ектор Хіменес-Браво і Вова Ярославський.

Пішов від колишньої до неї: на кого 49-річний Вакарчук проміняв екс-обраницю та як виглядає теперішня (ФОТО)

Святослав Вакарчук не афішує своє особисте життя з невідомих причин, але вже всі його фанатки самі знайшли його нову обраницю та всю інформацію про неї - як виглядає супутниця співака?

Вєрка Сердючка разом із мамою завітала в гості до Клавдії Петрівни: як виглядала ця зустріч – є фото

Шоумен Андрій Данилко, відомий шанувальникам як Вєрка Сердючка – завітав зі своєю сценічною "мамою" Інною Білоконь до Палацу спорту. Там проходив другий сольний концерт співачки Klavdia Petrivna.

“Пишаюся”: Маша Єфросиніна показала, яку нагороду отримав її чоловік-воїн від нового головнокомандувача

На особистій сторінці ведучої Маші Єфросиніної в Instagram останнім часом зʼявляється багато сімейних світлин. Наприклад, жінка похвалилася новою нагородою свого чоловіка, Тимура Хромаєва.