Місячний календар пересадки кімнатних рослин: Сприятливі та несприятливі дні для квітів у серпні 2024

Місячний календар для пересадки кімнатних рослин: у які дні рослини будуть краще рости та з'являтимуться нові пагінці, а коли варто утриматись від цієї справи? Календар сприятливих дат у серпні 2024.

Час, щоб пересадити квіти у вашому домі залежить від сезону року та фази місяця. Останній фактор дуже впливає на розвиток кімнатних рослин, тому складайте план пересадки керуючись місячним календарем.

Сприятливі дні для пересадки рослин у серпні 2024

2-4 серпня

У ці дні розпочинається період зростаючого Місяця. Кімнатні рослини активно розвиватимуться та краще реагуватимуть на пересадку, особливо їх коренева система. В цей час також рослини мають схильність до адаптації, швидко укорінюються і будуть рости нові пагінці.

11-13 серпня

У дні перед повним Місяцем рослини також піддатливі до пересадки, адже мають велику кількість енергії. Цей час підходить абсолютно для усіх видів роботи з рослинами, адже корінці отримують багато речовин для швидкого росту.

 Сприятливі та несприятливі дні для квітів у серпні 2024
Сприятливі та несприятливі дні для квітів у серпні 2024

17-19 серпня

Це час зростаючого Місяця після молодика. Це означає, що кімнатні рослини мають активну фазу росту починають відновлюватись та активно ростуть набираючись сил. Якщо пересаджувати рослини у ці дні, вони краще приживуться та матимуть змогу рости швидше.

22-23 серпня

У цю частину серпня місяць у фазі плодючих знаків. Це означає, що рослини краще будуть укорінюватись та зможуть швидше рости. Ці дати вважаються досить плодючими та добре впливають на розвиток кімнатних рослин та їх коренів. Якщо пересаджувати рослини у ці дні вони краще адаптуватимуться до нового середовища.

 Сприятливі та несприятливі дні для квітів у серпні 2024
Сприятливі та несприятливі дні для квітів у серпні 2024

26-27 серпня

В кінці серпня починається фаза зростаючого Місяця у сприятливих зодіакальних знаках. Це забезпечить потрібну енергію для швидкого росту та розвитку рослин. Вони матимуть міцнішу кореневу систему та активний ріст, що посприяє утворенню нових пагінців.

Несприятливі дні для пересадки рослин у серпні 2024

9-10, 15-16, 24-25, 28-29 серпня. У ці дні Місяць знаходиться у спаді, це може призвести до повільного зросту та погіршити процес приживання рослин.

 Сприятливі та несприятливі дні для квітів у серпні 2024
Сприятливі та несприятливі дні для квітів у серпні 2024

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.