Полюбляєте займатися прибиранням: звіртеся з графіком тижня, коли це на добро, а коли до великих неприємностей

Наші пращури здавна вважали, що лише в чистих ошатних оселях полюбляють селитися грошенята. Та існувала чітка градація, коли братися за віник і швабру, а в які дні тижня це категорично заборонено.

Щоб не накликати на дім біду, бажано ознайомитися з віруваннями українців, які давно підмітили, що прибирання в певні дні тижня може принести користь, але іноді навпаки завдає шкоди.

Понеділок

У цей важкий день не варто починати нічого нового, адже закінчити будь-яку справу просто не вдасться. Стосовно прибирання існує та ж заборона – беретеся за пилотяг у понеділок – втратите чималу купу грошей.

Вівторок

А от вимітання бруду з усіх куточків оселі в другий день тижня навпаки дуже корисне. По-перше, позбудетеся пилу, по-друге, попрощаєтеся не лише з безладом у кімнаті, але й з фінансовими невдачами.

Середа

Цього дня бажано навести лад не лише, вдома, але й на робочому місці позбутися всього зайвого, а потрібне розкласти в чіткій послідовності. Таким чином удасться розчистити місце для позитивної енергії й отримати чітке бачення, куди слід рухатися надалі.

Четвер

Якщо беретеся за віник цього дня тижня, обов’язково відчиніть двері й відкрийте вікна. Таким чином удасться залучити удачу в дім. А щоб у ньому ще й гроші водилися, слід поставити у вітальні хоча б один букетик свіжих чи сухих квітів.

П’ятниця

В жодному разі не можна братися за швабру в останній день робочого тижня. Віника й ганчірки для збирання пилу це теж стосується. За можливості, бажано відкласти й прання на суботу. Тільки у такому разі фінанси не втечуть від вас.

Субота

Вихідний наче спеціально створений для генерального прибирання. Розпочинати наводити лад можна хоч зранку, хоч по обідді. Буде чиста оселя в суботу – до неї прийдуть несподівані кошти.

Неділя

Заборони на прибирання ще суворіші, ніж у п’ятницю. Окрім цього бажано не займатися пранням і рукоділлям. Краще принесіть із церкви святої води й окропіть кімнату. Недільне підмітання “намете” недугу, а миття підлоги – до засудження.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?