Якщо запросили на побачення, а голова немита, допоможуть підручні засоби: як приховати жирне волосся

Іноді трапляється, що раптово запросили на побачення чи на прогулянку, а голова виявилася немитою. Жирне волосся не повинно стати на заваді гарному проведенню часу. Є кілька способів, що мають зарадити проблемі.

Якщо немає можливості швидко вимити голову і висушити волосся, скористайтеся наступними порадами, і тоді не доведеться ховати брудне волосся під шапку чи панаму.

Сухий шампунь

Цей косметичний засіб бажано завжди тримати під рукою на екстрений випадок. Будете виглядати пристойно, якщо скористаєтеся ним. Нанесіть трішки сухого шампуню близько до коріння і розпушіть пальцями. Залиште на 10 хвилин, після чого ретельно розчешіть прядки.

Жирне волосся виглядає доволі непривабливо

Мова йде не про твердий шампунь, який треба розводити водою. Скористатися слід пудрою-сорбентом у вигляді порошку чи спрею. Зважте, що волосся від цього не стане чистішим, але жирний блиск зникне. Використовуйте сухий препарат не частіше одного разу на тиждень. Усе-таки знайдіть можливість помити голову у звичний спосіб.

Якщо раптом його немає вдома, скористайтеся підручними засобами – кукурудзяним крохмалем, пудрою, тальком, вівсяним чи житнім борошном, корицею, гірчичним чи порошком какао. Треба нанести будь-який із засобів на корені волосся, помасажувати, витримати 5-10 хвилин, після чого вичесати залишки порошку.

Засоби для стайлінгу

Існують засоби, що нададуть масному волоссю гарного вигляду

Зменшити жирність, збільшити об’єм волосся і створити ефект недбалості допоможуть гель, лак, пінка чи віск. На додачу можна начесати волосся, але не сильно, щоб не створився ефект гнізда на голові.

Зміна переділу

Якщо робите переділ зазвичай зліва, перенесіть його на правий бік чи навпаки. Таким чином удасться приховати жирний стан волосся. Зачіска виглядатиме привабливіше.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?