Пакети вдома можна зберігати компактно: для цього знадобиться коробка з-під серветок або втулка від рушників

Пакетів удома завжди збирається ціла купа. Зазвичай їх просто скидають в один великий пакет. І ця конструкція займає цілу кухонну поличку. Між тим є кілька лайфхаків, як зберігати поліетиленові вироби компактно, звільнивши місце для інших речей.

Віднині можете забути про громіздкий пакет із пакетами, виділивши спеціальне місце для зберігання цих помічних засобів.

Коробка з-під серветок

Придбали пакування з вологими серветками й використали? Не поспішайте викидати коробку! Вона вам ще придасться. Всі пакети, що є в наявності, викладіть на стіл і скрутіть так, щоб вони стали схожі на довгі пласкі смужки.

Пакети, скручені в рулон, зручно помістити в коробку з-під серветок

Тепер скручуйте їх, немов намотуєте на барабан. При цьому ручки кожного наступного пакета мають перетинатися з кінцем попереднього. Так у вас вийде один товстий рулончик. Складіть його в коробку, де раніше були серветки, а в отвір виставте кінчик крайнього пакета.

Коли за необхідності витягнете перший пакет, за ним тут же потягнеться другий. Тепер уже його краєчок стирчатиме в отворі. Наступного разу ви потягнете його. І так буде, доки останній пакет із рулончика не вийде назовні. Після цього зробите ще одну стрічку з пакетів.

Втулка від рушників

Втулку від рушника не викидайте, а зробіть органайзером для пакетів

Використавши паперовий рушник, візьміть до рук втулку з картону. Вона пола всередині, і туди зручно вкласти кілька пакетиків один за одним. Потім будете тягнути за краєчок і діставати за необхідності. Втулка у кухонній шухляді багато місця не займе. А пакети завжди будуть під рукою, коли знадобляться.

Тримачі

Можна обрати з широкого асортименту тримач для пакетів

Якщо подібні методи видаються вам неестетичними, придбайте у магазині корисних дрібничок спеціальний тримач для пакетів. Його можна приладнати до дверей чи до стіни. Або ж приєднати до внутрішньої сторони дверцят кухонної шафи. Головне – що вам буде зручно користуватися пакетами, і вони всі будуть зібрані в одному місці.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.