Спеції, що мають надзвичайні властивості: здатні вбивати ракові пухлини, знижувати цукор і подовжувати життя

Спеції потрібні людині не лише для того, щоб урізноманітнити смак звичної страви. В деяких випадках додавання прянощів здатне подовжити життя, наскільки ці травки корисні для здоров'я.

Отже, ті, хто регулярно вживає певний набір спецій, може сподіватися на більш якісне і тривале життя.

Гострий перець

Ця спеція постачає в організм чимало вітамінів та мінералів. Якщо перець регулярно додавати потроху в їжу, можна сподіватися на покращення роботи внутрішніх органів. Ще один приємний момент – втрата зайвої ваги. Процес схуднення відбувається завдяки капсиноїдам. Саме ці речовини у складі перцю здатні збільшити витрати енергії і вплинути на жирові відкладення.

Гіркий перець має стати обов’язковим атрибутом на столі

Гострий перець до того ж зміцнює імунну систему. Вживаючи перчену страву, людина отримує потрібну кількість антиоксидантів, що особливо важливо в період пандемії. Сполуки в перці допоможуть організму здолати шкідливі мікроби й різноманітні віруси.

Серце менше турбує тих, хто регулярно перчить їжу. Ризик раптової зупинки людського моторчика у таких людей знижується майже на чверть. Любителів гострих страв уже не тягне на солодке, а значить, діабет у них на старість не розвинеться.

Кориця

Кориця захистить від діабету

Не відстає від перцю за своїми антидіабетичними властивостями й кориця. Якщо з’їдати пучку натщесерце, рівень глюкози й поганого холестерину в організмі нормалізується. Приправа допоможе відстрочити розвиток онкології. А тим, хто уже захворів, здатна допомогти загальмувати ріст пухлини.

Куркума

Куркума допоможе запобігти раку

Має властивість вбивати ракові клітини й ця спеція. Куркумін у її складі захистить організм від дії вільних радикалів. Тож протизапальний ефект від її вживання людям похилого віку гарантований.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.