Прищики, рум’янець й таке інше свідчить про серйозні внутрішні проблеми: як діагностувати і позбутися

Час від часу на шкірі з'являються прищики чи інші висипання. Ці зовнішні ознаки можуть свідчити про внутрішні проблеми з організмом. Треба тільки навчитися правильно читати подібні сигнали.

Прищі

Підліткові прищики пов’язані з виробленням організму надмірної кількості жиру. Але у дорослому віці подібні висипання можуть свідчити зовсім про інше, а саме про гормональні розлади. Іноді трапляється, що вони виникають у жінок у певні фази менструального циклу. Тож не завадить консультація гінеколога.

Рум’янець

Рум’янець не є ознакою здоров’я, а навпаки

Регулярне почервоніння щік – це не про красу. Таким чином шкіра сигналізує про ушкодження шкірного бар’єра. Треба боротися з симптомами подразнення шкіри, застосовуючи гель для очищення і крем для зволоження шкіри, в склад яких входить ніацинамід.

Суха шкіра

В організмі відбувається зневоднення, що призведе до передчасного старіння з обов’язковим утворенням зморшок. Жирний крем вам не завадить. Подібний засіб призведе до закупорки пор і появи прищів. Застосовувати краще рідкий крем, що зволожує.

Мішки під очима

Мішки під очима є приводом для зміни способу життя

Зазвичай подібна проблема виникає, якщо людина харчується неправильно й не дотримується розпорядку дня. Можливо, слід відмовитися від куріння, зменшити кількість солі в раціоні, збільшити кількість годин для сну кожної ночі. А допоки все наладиться, застосовуйте компрес зі свіжих шматочків огірка, а фальш на обличчі замаскуйте кремом для очей.

Почервоніння обличчя

Не виключено, що ви страждаєте на розацеа. Якщо постійно мучитися від червоного носа, щік, підборіддя, лоба і чітко проглядають кровоносні судини, терміново записуйтеся на прийом до дерматолога. Окрім настанов лікаря доведеться ховати обличчя від сонця, застосовувати захисний крем, а ще змінити спосіб життя на правильний.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.