Як зменшити велику купу брудного посуду в мийці: якщо не фізично, то хоча б візуально

Навряд чи знайдуться люди, яким подобається мити посуд. Тим не менш це доводиться робити всім, причому щодня. Але заняття можна значно спростити, якщо задіяти кілька сучасних ноу-хау переважно психологічного плану.

Розбийте миття на кілька етапів

Ціла гора посуду, що залишилася після родинного обіду чи зустрічі гостей, може будь-кого загнати в депресію. Але ніхто не зобов’язує господиню мити весь посуд одночасно. Розділіть цю справу на кілька етапів.

Не треба мити все і відразу – розбийте на етапи

Візьміть губку, налийте на неї мийний засіб і приступайте до намилювання тарілок і чашок. Використали цю порцію? Тоді закрутіть кран і займіть цікавішими речами. За пів години повернетеся на кухню, щоб пересвідчитися – посуду стало набагато менше. Зробіть ще один захід. Отак із перервами й здолаєте все, що залишилося брудного після трапези.

Легкий перемив

Засіб для миття посуду потрібен для жирних тарілок і виделок. Склянки під його дією будуть краще блищати. Але існує купа інших речей, які зовсім необов’язково складувати в мийку. Достатньо сполоснути під струменем води й перемістити в сушарку. Це може бути чашка з-під чаю чи мірна кружка, якою ви відміряли необхідну кількість борошна.

Вільна мийка

Розподіліть посуд у мийці на різні купи – так здасться, що його небагато

Навалений у мийку після обіду посуд жахає своєю удаваною кількістю. Тільки не треба себе лякати. Частину брудного посуду, який не є жирним, складіть поряд із краном, підстеливши гумовий килимок. Візуально брудна гора відразу стане меншою і захочеться якомога скоріше з нею упоратися.

Повна посуду мийка не лише лякає. Вона ще й призводить до незручностей під час миття. Адже ввімкнути кран буде доволі проблематично. А розкладання на дві купи і мозок заспокоїть, і призведе до більшої зручності під час процесу миття.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.