Для переселенців й заробітчан пропонують цікаві варіанти оренди житла: без ремонту, без зручностей, у трейлері

Складається враження, що нині в Україні здається в оренду будь-яке житло – від елітних будинків до звичайних вагончиків. Якщо прошерстити дошку оголошень щодо оренди, можна знайти багато дечого разючого.

Зате біля метро

Таунхаус без зручностей

Шикарний таунхаус з паркуванням у столиці чекає на орендарів. Станція метро практично поряд. От тільки радіти, що знайшли гарний варіант, зарано. Житло поки що без ремонту, відсутнє водопостачання і водовідведення. Тож справляти природні потреби доведеться на вулиці, а воду купувати. Тим, хто побажає мешкати у цій комірчині, доведеться платити не багато – близько 2 тис. гривень.

Всього за 2 км від столиці

Житло в трейлері

Ще один дивакуватий варіант – звичайнісінький трейлер, який можна орендувати всього за тисячу гривень на місяць. Вагончик зовні виглядає мало привабливо, натомість має власну “котельню” – звичайнісіньку буржуйку. Заощадливим людям якраз підійде.

Комірчина для гобітів

Квартира на 6 квадратів

Одесити теж не пасуть задніх з оригінальності пропозицій. Спромоглися запхнути в одне малюсіньке приміщення спальню, кухню і ванну кімнату. У цієї оселі на 6 кв.м є два великих плюси – вона розташована в самісінькому центрі й обійдеться всього у тисячу гривень на місяць плюс комірне.

Килимове царство

Килими повсюди

Тим, хто ностальгує за срср, подібна кімната прийдеться до смаку. Тут килими не лише на підлозі в кімнаті, але й на стінах, і навіть на дивані. Якщо пройти до кухні, то і там можна побачити килимове покриття. Здається подібне м’яке диво у Дніпрі за 3200 гривень.

Смарт-житло

Своєрідний смарт варіант

Саме так гучно власник назвав свій об’єкт нерухомості. У кімнаті присутнє двоярусне ліжко і стілець, який використовується замість унітаза. Опалювати “смарт” доведеться за допомогою буржуйки. Охочим поселитися у селі під Бояркою доведеться сплачувати за оренду півтори тисячі гривень на місяць.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.