Посилити позитивну енергетику вдома допоможе розмарин: можливості магічної квітки необмежені

Ні в кого не виникає сумнівів, що розмарин володіє магічними властивостями. З давніх-давен люди використовували рослину як оберіг, адже цей кущик може наділити удачею і процвітанням. Справжні відьми застосовували його у своїх лихих справах.

Ні в кого не виникає сумнівів, що розмарин володіє магічними властивостями. З давніх-давен люди використовували рослину як оберіг, адже цей кущик може наділити удачею і процвітанням. Справжні відьми застосовували його у своїх лихих справах.

Розмарин пов’язують із сонцем та вогнем. Він здатен очищувати, зцілювати, захищати, притягувати кохання, посилювати пам’ять, покращувати розумові здібності та навіть боротися з безсонням. Тож радимо залучити цю квітку до свого життя, щоб змінити його якість у кращий бік.

Обкурювання

Обкурювання розмарином допоможе покращити енергетику

Обов’язково висадіть розмарин на своїй ділянці, а коли виросте, зберіть у копичку й підпаліть, щоб диміло. Таким чином позбудетеся негативних вібрацій, а саме через них у людини погіршується здоров’я і чіпляються різні хвороби.

Ванна

Людям, в яких відсутня алергія на розмарин, бажано час від часу влаштовувати ритуальні ванни з цією рослиною. Таким чином удасться очистити ауру, підсилити власну енергію, очистити думки від негативу та позбутися енергетичного сміття.

Олія та свічки

Далеко не у всіх є можливість приймати ванну. Тоді беріть на озброєння інший варіант. Зробіть самотужки свічки, додавши до воску олію розмарину. Можете взяти вже готові свічки й обклеїти їх листочками цієї дивної рослини.

Розмариновою олією змащуйте чакри

Коли запалите, очистите приміщення й наповните простір зцілювальною енергією. Якщо займаєтеся медитацією, змащуйте розмариновою олією чакри. А тим, хто схильний до проведення магічних ритуалів, радимо використовувати цей засіб для інструментів.

Їжа

Розмарин слід додавати, коли готуєте птицю чи будь-яке інше м’ясо. Це дозволить родині відчути єднання, в оселі запанує гармонія, а родичі стануть більше перейматися проблемами один одного, допомагати та в разі потреби захищати близьких. До речі, чай із розмарином теж здатен лікувати й притягувати кохання. Тільки додавайте зовсім потрошку, оскільки рослина дуже пахуча.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.