Три речі, які неймовірно садять телефон: продовжіть життя акумуляторній батареї

Напевно, помічали, що новенький смартфон дуже швидко втрачає здатність тримати заряд. А все через неправильну експлуатацію гаджета. Дізнайтеся, як зберегти працездатність батареї якомога довше.

Напевно, помічали, що новенький смартфон дуже швидко втрачає здатність тримати заряд. А все через неправильну експлуатацію гаджета. Дізнайтеся, як зберегти працездатність батареї якомога довше.

Фонові додатки

Існує купа додатків, які стартують разом із ввімкненням телефону. Навіть якщо перезавантажите пристрій чи вручну зупините програму, вона все одно запуститься самостійно. А це розряджає акумулятор.

Фонові додатки здатні розряджати телефон

Найбільше заряду забирають Facebook, Instagram, Tik Tok, Google Maps та чимало інших сервісів. Вони самостійно збирають інформацію про людину – які місця відвідує, якими запитами цікавиться тощо. GPS-навігація укупі з пошуком Wi-Fi чи передачею даних по Bluetooth також несуть чимале навантаження на акумулятор. Тож непотрібних програм слід позбутися без жалю.

Надмірна яскравість

Не треба налаштовувати гаджет на високий рівень яскравості. По-перше, на вулиці під дією сонячних променів нічого не побачите. По-друге, будете швидко зменшуватися місткість батареї.

Цей пункт краще налаштувати автоматично, щоб смартфон сам визначав рівень підсвічування екрана відповідно до умов, в яких перебуває.

Сильний холод

Алюмінієвий корпус батареї покликаний захистити нутрощі телефону від спеки. При цьому на гаджет може негативно вплинути мороз. Тож узимку на вулиці бажано користуватися гарнітурою, а телефон сховати у внутрішню кишеню.

Перебування на морозі шкодить акумулятору

Повернувшись у тепле приміщення, не можна відразу братися до зарядки пристрою. Треба дати йому відлежатися за кімнатної температури.

До речі, спалах при фотографуванні й режим вібрації забирають чимало дорогоцінної енергії. Тож, по можливості, від цих функцій краще відмовитися.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.