Чотири аргументи проти купівлі дешевої комп’ютерної миші: з таким аксесуаром лише мучитиметеся

Коли постає питання покупки комп'ютерної миші, власник ноутбука замислюється – яку краще придбати. У продажі можна знайти мишки вартістю близько 200 гривень, але є й такі, ціна на які сягає тисяч гривень. Розберімося, як зробити правильний вибір.

Коли постає питання покупки комп’ютерної миші, власник ноутбука замислюється – яку краще придбати. У продажі можна знайти мишки вартістю близько 200 гривень, але є й такі, ціна на які сягає тисяч гривень. Розберімося, як зробити правильний вибір.

Збірка

Зрозуміло, що дешевий виріб не може похизуватися високою якістю збірки. Бюджетні миші виготовляються з дешевих матеріалів, які довго не протримаються. Їх ніхто не випробовує на міцність.

Дешева миша не може бути якісною

Тож за 2-3 місяці інтенсивної роботи на комп’ютері доведеться замовляти нову мишу. Не дивуйтеся, якщо за кілька днів роботи колесо почне прокручуватися, а курсор стрибатиме по дисплею мов навіжений, не дозволяючи захопити потрібний фрагмент.

Опції

Аксесуар за умовних сто гривень не буде мати допоміжних кнопок, не дозволить змінювати dpi, регулювати чутливість сенсора й позбавлений ще чималої кількості корисних функцій. А це призводить до незручності в користуванні компом.

Роздільна здатність

У дешевій миші зазвичай присутній сенсор, що має низьку роздільну здатність. Тож при роботі точності від такого помічника не очікуйте. Курсор дратуватиме виділенням не тієї частини тексту, яку планували. А щойно натиснете, не зможете скопіювати, бо миша вже перестрибнула в інше місце.

На миші краще не економити

Працювати з такою мишею важко, а грати в ігри взагалі неможливо. Графічні додатки вимагають великої точності приладу, інакше взаємодії не вийде.

Ергономічність

Дешеві маніпулятори можуть мати незручну форму і під час роботи замість вдоволення отримуватиме постійне відчуття дискомфорту. Вага у таких виробів зазвичай невелика, що призводить до додаткових незручностей.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.