Як обрати подарунок коханому на Новий рік: річ має бути корисною для життя, потрібною та жаданою

Напередодні новорічних свят треба потурбуватися не лише про святкове меню та нарядне вбрання, але й про подарунок. Особливо складно обрати презент коханому. Що може йому припасти до вподоби?

Серед великої кількості ідей для новорічних подарунків дуже легко заплутатися. Щоб не придбати якусь непотрібну коханому чоловіку річ, треба замислитися, які в нього потреби. Тоді вдасться придбати дійсно корисний презент, який припаде до вподоби обранцю.

Набір для бороди

Подарунок коханому на Новий рік

Нині серед чоловіків поширена мода заводити борідку. Якщо ваш саме з цього числа, то придбайте готовий набір чи підберіть потрібні аксесуари самотужки. Знадобляться гребінець, ножиці, тример, олія та гель для укладання.

Електрощітка

Якщо чоловік полюбляє різноманітні гаджети для поліпшення життя, придбайте йому електричну зубну щітку. У продажу є чимало різноманітних моделей, тож обов’язково оберете щось до смаку.

Парфуми

Класичний варіант, адже туалетною водою користуються практично всі представники сильної статі. Знаючи улюблений запах свого коханого, зможете обрати щось із подібними нотками аромату.

Смартгодинник

Подарунок коханому на Новий рік

Для сучасного чоловіка це дуже корисний гаджет, адже за його допомогою ваш партнер зможе вимірювати тиск під час тренувань, а заразом і рівень крові. Окрім параметрів по здоров’ю, ви завжди зможете надіслати повідомлення, нагадавши як сильно його кохаєте.

Відеореєстратор

Автолюбителю припаде до вподоби засіб, який дозволить краще слідкувати за дорогою під час поїздки. Бажано обирати комплект укупі з камерою заднього виду. Це допоможе безпроблемно припаркуватися навіть у вузькому просторі.

Веселики

Якщо ваш обранець дружить із гумором, йому обов’язково сподобається футболка чи подушка з прикольним написом. Таких можна побачити в продажу безліч. Якщо байдужий до жартів, то подаруйте іменний банний халат чи рюкзак.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.