Що подарувати на Новий рік, аби презент неодмінно сподобався: довго сушити мозки не доведеться

Зазвичай часу на придбання подарунків перед новорічними святами завжди обмаль. Тож аби не оббивати пороги великої кількості магазинів у пошуках чогось особливого, зробіть універсальні презенти.

Є перелік товарів, які підійдуть всім без виключення – родичам, друзям, колегам. Отже, слід лише ознайомитися з нашим списком і вирушати на шопінг у найближчий супермаркет.

Чашка

Оскільки подібний кухонний атрибут може впасти й розбитися, ніколи не завадить подарувати запасний варіант. Асортимент подібних виробів на поличках магазинів настільки широкий, що завжди можна підібрати щось і для маленької дитини, і для сивочолого дідуся. Якщо не знайдете у продажу іменної чашки, завжди можна підібрати з нейтральним підписом.

Універсальний подарунок на Новий рік

Мило

Дарувати косметичні засоби на будь-яке свято – справа невдячна. Адже люди мають різні типи шкіри, і крем чи лосьйон можуть банально не підійти. Що вже казати про декоративну косметику! Тут у кожної кралі власні уподобання. А от мило ручної роботи ніколи не буде зайвим. Має оригінальну форму, приємно пахне і підійде для презенту хоч на роботі, хоч удома.

Свічки

Цьому новорічному атрибуту зрадіє кожен. По-перше, це красиво – завжди можна обрати виріб оригінальної форми. По-друге, корисно – торішні блекаути навчили українців цінувати джерела освітлення. А на святковому столі новорічної ночі ваш подарунок обов’язково посяде почесне центральне місце.

Універсальний подарунок на Новий рік

Капці

Дарувати одяг не можна, бо ніколи не вгадаєте уподобання свого візаві. Те ж саме із взуттям. А от домашні черевички впораються з цією функцією на ура. Завжди можна обрати щось цікавеньке – за формою чи з прикрасами. Тож щоразу, взуваючись, людина згадуватиме вас теплими словами.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.