Роблю цей трюк із молоком і готую м’ясо, яке ну просто тане у роті: як зробити особливий маринад

Про цю хитрість знають небагато господинь, і саме вони радують себе та рідним ніжними м'ясними стравами. Як приготувати молочний маринад для м'яса, яке просто тане в роті – читайте далі у статті.

Будь-яке м’ясо стане куди більш смачним та ароматним, якщо його правильно замаринувати. Існує безліч рецептів саморобних маринадів для м’яса, а також у магазинах є такі масового виробництва. Ми знаємо унікальний рецепт маринаду з використанням молока, завдяки якому ваші страви з м’яса стануть неймовірно ніжними та апетитними. Ним вже користуються найдосвідченіші господині та кулінари, і в результаті отримують неймовірного смаку м’ясні страви.

Унікальний молочний маринад для м’яса: рецепт

Для приготування вам знадобляться інгредієнти, які точно знайдуться в кожній оселі або найближчому супермаркеті – молоко жирністю в 3,2%, декілька зубчиків часнику, цукор, сіль та мелений перець. Також ви можете додавати улюблені спеції, що пасуватимуть до обраного виду м’яса.

Кулінари вказали, як з використанням молока приготувати м'ясо, що буде танути в роті
Кулінари вказали, як з використанням молока приготувати м’ясо, що буде танути в роті

Щоб приготувати молочний маринад, додайте дві склянки напою до сотейника та вичавіть туди декілька зубчиків часнику. Також відправте до маринаду 4 столові ложки цукру, по дрібці солі та перцю та закип’ятіть суміш. За бажанням можете додати інші спеції – копчену паприку, карі, розмарин, кмин, кайєннський перець та коріандр. Якщо ви готуватимете страву з м’яса та засмажки – вийде дуже смачне та приємне по текстурі поєднання.

М’ясо тим часом наріжте на зручні шматочки. Обов’язковою умовою є температура – продукт має бути холодним. Натріть шматки м’яса сіллю та часником, помістіть у якусь тару (чи зіп-пакет) і залийте попередньо охолодженим молочним маринадом. Помістіть замариноване м’ясо до холодильника та залиште його на три години. Для посилення ефекту можете протримати м’ясо в маринаді протягом ночі, а вже зранку готувати улюблену страву.

Нові статті

Схожі статті

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.