Довге й густе чи коротке й тонке волосся розчісуються різними гребінцями: як правильно обрати розчіску

Волосся розчісують усі. Та не всі враховують його довжину та густоту. Якщо застосовувати "неправильний" гребінець, можна зіпсувати зачіску. Прислухаймося до порад перукарів.

Поради для короткого волосся

Ідеальною вашу укладку зробить масажна щітка. Обирайте з невеличкими зубцями до 2 см. Саме таким гребінцем зручно накручувати коротенькі пасма. Зубчики можуть бути пластмасовими чи металевими – це неважливо. При цьому додатково отримуватиме ще й масажну процедуру.

Обирайте гребінець, враховуючи довжину волосся

Якщо у планах укладка феном, беріть до рук гребінець “риб’яча кістка”. Він добре впорається і з висушуванням волосся.

Обираючи в магазині брашинг, переконайтеся, що він не дряпає руку. У такому разі й шкірка голови не зазнає подряпин.

Поради для середнього волосся

Якщо є намір висушити волосся, зробивши легкі хвилі, скористайтеся брашингом. Обирайте середній розмір. У ванній кімнаті слід також тримати заокруглений гребінець, завдяки якому зможете легко підкручувати волосся. Та й для звичайного розчісування він теж пригодиться.

Обирайте гребінець, враховуючи довжину волосся

Якщо частенько здається, що волосся наелектризоване, замініть пластмасовий гребінець на керамічний, і проблему буде вирішено.

Поради для довгого волосся

Обов’язково має бути брашинг, але обирайте з великим діаметром. Купувати масажну щітку треба з широким зубцями в кілька рядків. Між ними має бути достатньо простору. Особливо це важливо для густого волосся.

Обирайте гребінець, враховуючи довжину волосся

Дерев’яний теж має бути в наявності. Таким гребінцем довгі неслухняні пасма легко розплутати. Для кучерявого волосся це справжня знахідка. Обирайте гребінець правильно, і тоді ваше волосся виглядатиме гарним й доглянутим.

Нові статті

Схожі статті

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.