Один факт про ім’я Артем: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Артеми серед знаменитостей

Хлопчикам, яких назвали ім'ям Артем, поталанить, адже значення імені в перекладі з грецької означає "бездоганне здоров'я". Тож ходити по лікарнях точно не доведеться.

Дитинство

Артем зростатиме веселим та жвавим хлопчиком. Він може видаватися спокійним, але в компанії однолітків частенько лідирує. Значення імені передбачає постійну активність підлітка. Йому конче необхідно бути серед людей, займатися колективними іграми. Виконувати домашні завдання Тьома буде регулярно. Натомість приділяти особливу увагу одному з предметів не захоче.

Значення імені Артем

Доля

Виросте Артем впевненим у собі чоловіком, який не терпить лицемірства та неправди. Зазвичай він дуже компанійська людина. Та за певних обставин може вчинити дуже жорстко.

Яку б професію не обрав, Артем неодмінно досягне успіху на цих теренах. З нього вийде талановитий лікар, інженер чи бізнесмен. До підлеглих начальник ставитиметься вимогливо. Але палицю ніколи не перегинатиме і каратиме виключно за помилки.

Значення імені Артем

Одружуватися Артем не поспішатиме. Цей важливий крок у житті зробить виважено, без жодної спонтанності. Перетвориться з часом на дбайливого господаря і стане гарним чоловіком дружині та батьком дітям.

Сумісність

Найкраще Артему будувати стосунки з Анною, Людмилою, Тамарою, Катериною.

Не бажано одружуватися з Вірою, Ольгою, Мариною, Юлею, Тетяною.

Відомі Артеми

З усіх Артемів у шоубізі найбільшого успіху досяг Пивоваров. Артист сам пише музику в стилі поп нової хвилі, виконує власні композиції, знімає кліпи. А ще є вдалим продюсером. Саме підопічний Пивоварова Михайло Панчишин здобув перемогу в “Голосі країни 13”. Певно, значення імені Артем далося взнаки й вплинуло на вибір глядачів.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.