Один факт про ім’я Анастасія: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Насті серед знаменитостей

Чоловіче ім'я Анастас навряд чи зустрінеш серед українців. А от його похідне Анастасія в Україні є доволі уживаним. Яке значення імені? Якщо перекласти з грецької, вийде "повернена до життя".

Дитинство

Найчастіше у дитячому віці дівчинку називають Настею чи Настусею. Та існує й чимало інших менш поширених форм, зокрема, Стася, Наста, Тася тощо. Значення імені Анастасія накладає на його власницю почуття довірливості та слухняності. Через це іншим дітям буде дуже легко образити її. Маленька Настя обожнює слухати казки, малюючи в уяві чудернацькі картинки.

Значення імені Анастасія

Доля

У дорослому віці настрій в Анастасії змінюється дуже швидко. У ній поєднуються водночас хороша інтуїція з аналітичними здібностями. Тож рідним бажано дослухатися до порад.

Настя обожнює проводити час удома. Навіть на галасливій вечірці вона мріє якомога скоріше опинитися в затишному домашньому куточку. Дівчина поспішає стати на весільний рушник. З родичами чоловіка не свариться й розлучатися не поспішає – є однолюбкою. Чоловік в Анастасії має бути мужнім, а вона у відповідь перетвориться на вірну та дбайливу дружину.

Значення імені Анастасія

Сумісність

Виходити заміж Насті краще за Володимира, Максима, Олександра, Павла, Едуарда. У такому разі шлюб буде вдалим.

Остерігатися бажано Андрія, Пилипа, Владислава, Дем’яна, Альберта, бо нічого хорошого з цих стосунків не вийде.

Відомі Анастасії

Чудово обізнані зі значенням імені Анастасія співачки Каменських, Приходько, донька Сніжани Єгорової та Семена Горового. Дівчата, на перший погляд, дуже різні за характерами. Натомість мають й спільні риси – чесність, порядність, прямоту. Саме таке ім’я носила старша донька Ярослава Мудрого. Ця київська княжна згодом стала королевою Угорщини.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.