Один факт про ім’я Ярослав: значення імені, характер, доля, сумісність й відомі Ярослави серед знаменитостей

Ярослав – ім'я слов'янське, та поширене не лише в Україні, але й сусідніх Чехії, Польщі, Словаччині. Значення імені складається з двох частин: "ярий", тобто гарячий, вогняний та "слава".

Дитинство

Існує припущення, що значення імені Ярослав йде з язичницьких глибин. Саме Ярилом звали бога родючості, якому поклонялися наші предки. Батькам доволі складно впоратися з маленьким Яриком, оскільки хлопчик зазвичай доволі упертий.

Значення імені Ярослав

Він легко порушує встановлені іншими правила і воліє вчиняти так, як вважає за потрібне. Це дуже енергійний та неслухняний малюк.

Доля

У колективі до думки Ярослава зазвичай дослухаються, вважаючи її авторитетною. Він ніколи не скаржиться на труднощі, а зчепивши зуби, досягає поставленої мети. Якщо поряд із вами є чоловік з таким ім’ям, спробуйте не сваритися з ним, бо інакше станете ціллю для помсти.

З Ярославом будьте насторожі. З одного боку він мило посміхається в очі, з іншого це людина безжальна і деспотична людина. Хто нашіптує чоловіку компліменти, може розраховувати на його милість.

Значення імені Ярослав

Одружується Ярослав, ретельно переконавшись, що обраниця кохає та гідна його компанії. Чоловік і батько з нього виходить хороший. Потреби родини для чоловіка на першому місці.

Сумісність

У супутниці життя Ярославу краще обирати Анастасію, Катерину, Ларису, Злату, Світлану.

Шлюб приречений на невдачу з Антоніною, Зінаїдою, Ліною, Інгою, Діною.

Відомі Ярослави

Найвідомішою людиною Київської Русі став Ярослав Мудрий, який і своїй країні лад давав, і дітей одружив із лідерами європейських країн. Його образ можна побачити на 2-гривневій купюрі.

Значення імені Ярослав дуже добре відоме й співаку YAKTAK, який прославився в Україні, починаючи з повномасштабного вторгнення. Карпук і сам видає треки, і співає в дуеті з іншими знаменитостями.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.