Один факт про ім’я Злата: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Злати серед знаменитостей

Є кілька версій походження значення імені Злата. Від давньогрецького "Хріса" чи єврейського "Голда". У праслов'ян було слово, найбільш близьке за звучанням, "зълата", що означає золото.

Дитинство

Значення імені Злата спонукає власницю до правдивості та тактовності. Дівчинка обожнюватиме перебувати серед людей та в колі друзів. І хоча не є яскраво вираженою лідеркою, завжди підтримає ідею виходу на пікнік чи деінде.

Значення імені Злата

Близьких подружок у Злати небагато, але тим, кому довіряє, дівчинка відкриє усі свої потаємні закутки душі.

Доля

На додачу до комунікабельності в дорослому віці у Злати виробиться ще й непередбачуваність. Ця ініціативна натура завжди готова рішуче діяти. У неї гарно розвинена уява, а ще дівчина схильна до пригод.

Від природи Злата наділена харизмою, яка дозволить їй почуватися щасливою й завжди мати підтримку певного кола людей. Вона не терпить монотонності та занудності. З небалакучими людьми їй буде сумно.

Значення імені Злата

Зазвичай Злата дуже довго обирає собі пару. Та коли зупинить вибір на чоловікові своєї мрії, проживе з ним довге й щасливе життя. Дружиною та мамою вона буде турботливою. От тільки з часом може перебрати на себе лідерські позиції. Якщо благовірний прийме такі правила гри, в родині буде все гаразд.

Сумісність

Вдалий шлюб у Злати може скластися з Олександром, Дмитром, Сергієм, Андрієм, Олексієм.

Дуже обережно слід ставитися до сімейного союзу з Євгеном, Артемом, Віталієм, Миколою.

Відомі Злати

Найвідомішою Златою в Україні є співачка Злата Огнєвіч. Зірка багато часу приділяє кар’єрі – записує пісні, знімає кліпи, бере участь у різноманітних шоу та конкурсах: “Євробачення 2013”, “Маска”, “Холостячка 2”. Тож на побудову сім’ї поки часу не виділила.

Значення імені Злата можна також перевірити на доньці телеведучої Ольги Фреймут. Злату Мітчелл можна було побачити у програмах мами “Ревізор” та “Інспектор Фреймут”. Нині дівчина захопилася дизайном одягу.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.