Один факт про ім’я Матвій: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Матвії серед знаменитостей

Значення імені Матвій сягає в глибоку давнину. Це українське ім'я походить із давньоєврейської мови. Саме так звали одного з апостолів, автора Євангелія.

Дитинство

На дитячі роки хлопчика значення імені Матвій справляє неабиякий вплив. Він має дуже скромну натуру, що призводить до насмішок з боку одноліток. Але хлоп’я особливо не переймається, оскільки не є злопам’ятним.

Значення імені Матвій

У батьків із Матвійком жодних проблем не виникає. Він старанно навчається у школі, не свариться з однокласниками, не б’є вікна, не стрибає по калюжах, не бреше і не краде грошей з батьківських кишень.

Доля

У дорослому віці Матвій зірок із неба не хапає. Він не має амбіцій, тому не буде дряпатися по кар’єрних сходах за будь-яку ціну. Просто ретельно виконує покладені на нього задачі.

Чоловік і сам не затіває сварок і конфлікти, що виникають довкола нього, намагається загасити, виступаючи миротворцем. Особливо болюче чоловік сприймає, коли його звинувачують у нечесності.

Значення імені Матвій

Зазвичай у шлюбі Матвій не зазнає щастя. Натомість не поспішає розлучатися з дружиною через дітей, яких обожнює. Зазвичай благовірна не знаходить спільної мови зі свекрухою, що дуже сильно хвилює чоловіка. Якщо шлюб не вдалося врятувати, вдруге він одружиться доволі пізно і з жінкою, яка набагато молодша.

Сумісність

Міцний шлюб може виникнути в Матвія з Анастасією, Дариною, Валентиною, Наталею, Поліною.

Небажано ставати на весільний рушник з Антоніною, Іриною, Тамарою, Реґіною, Софією.

Відомі Матвії

Значення імені Матвій можемо перевірити на бодибілдері Бідному, який нині виконує обов’язки міністра молоді та спорту. З минулого століття відомі Матвії Хандога, що був письменником-самоуком, та історик Стахів. Матвій Пономаренко є нападником футбольного клубу “Динамо”.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?