Один факт, який допоможе вам позбутись їх: що потрібно зробити, щоб мухи зникли з вашого будинку

Впевнені, що цей метод вам допоможе і ви будете радіти: що потрібно зробити, щоб мух та комах більше не було у вашому будинку? Ефективний лайфхак.

У літній період, коли вікна в квартирах і будинках часто залишаються відкритими, комахи, зокрема мухи, легко проникають в оселі. Їхня присутність не лише викликає психологічний дискомфорт у мешканців, але й може становити загрозу для здоров’я, адже мухи можуть переносити небезпечні хвороби.

Першим кроком у боротьбі з мухами є використання натуральних засобів, які ці комахи не переносять. Існують аромати, що особливо неприємні для мух. Наприклад, ефірні олії лаванди, базиліка, евкаліпта або м’яти можна застосовувати в аромалампах. При нагріванні ці олії випаровуються, наповнюючи приміщення ароматом, що відлякує мух.

Експерти розповіли, як позбутись мух у будинку чи квартирі, щоб вони більше не з'являлись
Експерти розповіли, як позбутись мух у будинку чи квартирі, щоб вони більше не з’являлись

Окрім ефірних олій, є й інші природні засоби, що допоможуть у боротьбі з мухами. Полин, черемха, бузина та кропива є рослинами, які також мають відштовхуючий ефект. Ці рослини можна нарвати та розставити по будинку у вазах. Такий метод не лише зменшить кількість мух, але й прикрасить інтер’єр.

Якщо ж натуральні засоби виявляться недостатньо ефективними, можна використовувати спеціальні спреї та інші хімічні засоби. Крім того, для боротьби з мухами в домашніх умовах можна зробити пастку власноруч. Один із найпростіших способів – використання мильної піни з оцтом.

Експерти розповіли, як позбутись мух у будинку чи квартирі, щоб вони більше не з'являлись
Експерти розповіли, як позбутись мух у будинку чи квартирі, щоб вони більше не з’являлись

Для цього необхідно взяти банку, налити на дно одну столову ложку оцту, додати кілька крапель засобу для миття посуду та збовтати суміш, щоб утворилася піна. Потім банку слід накрити харчовою плівкою і зробити в ній отвори, через які мухи зможуть потрапити всередину, але не зможуть вибратися назад. Як альтернативу, на дно банки можна налити щось солодке, наприклад, мед, сироп або варення.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.