Як захистити холодильник від перепадів напруги і відключень світла: ці 4 секрети подовжать життя техніці

Постійні відключення електричної енергії не кращим чином впливають на стан побутових приладів. Що зробити, аби захистити холодильник від поломки при регулярних вимкненнях світла?

Холодильник – електричний прилад, який зазвичай працює цілодобово. Постійні вимкнення світла шкодять побутовій техніці. Це особливо помітно, якщо знеструмлення відбувається в той час, коли в приладі розпочався цикл охолодження.

Щоб зберегти холодильник в робочому стані навіть при постійних блекаутах – треба знати 4 важливих секрети. “Один Факт” наводить їх далі.

Секрет № 1. Якщо у вашому регіоні відключення світла відбуваються за графіком і точно відомо, коли відбудеться чергове знеструмлення – то холодильник треба вимкнути заздалегідь. Вимкнення холодильних приладів з електричної мережі – найдешевший спосіб захисту, який не потребує забагато грошей. Такий варіант підходить на той випадок, коли блекаути відбуваються за точним графіком, а вдома у цей час хтось залишився та може вимкнути електроприлад з мережі.

Секрет № 2. Перед лічильником світла можна встановити реле напруги із затримкою пуску. Тоді під час вимкнень світла та його включень увесь процес вмикання холодильнику буде відбуватись автоматичну.

Секрет № 3. За наявності достатньої суми коштів можна придбати зарядну станцію EcoFlow. Під час постійних вимкнень світла можна скористатись цим приладом та заживити холодильник від нього.

Секрет № 4. Якщо ви запланували придбати новий холодильник – обирайте прилад відомого та перевіреного бренду. Не слід купувати дешевих пристроїв китайських виробників. Також варто звернути увагу на строк гарантії на термін дії компресора.

Як захистити холодильник від постійних перепадів напруги та відключень світла
Як захистити холодильник від постійних перепадів напруги та відключень світла

Постійні перепади напруги, повʼязані з відключеннями світла, не кращим чином впливають на роботу будь-якої побутової техніки. Тепер ви знаєте головні секрети, які допоможуть надійно захистити прилад від поломок. Скористайтесь ними і ваш холодильник прослужить ще довго.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.