5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

До подарунків свекрухи, з якою у вас не зовсім добрі відносини – слід ставитись уважно. Ось перелік презентів, які не варто приймати з її рук взагалі. Бо це обернеться суцільними неприємностями та проблемами. Отже, які подарунки від свекрухи краще не приймати.

Прикраси

Іноді свекрухи дарять своїм невісткам фамільні коштовності, які передаються з покоління в покоління. Відмовлятись від такого подарунку буде непристойно, але носити їх в подальшому – небезпечно. По-перше, на таких прикрасах зберіглася енергетика інших людей. І якщо в їх житті були неприємності – подружня пара “візьме” їх на себе.

Ножі

Гострі предмети – це завжди скупчення негативної енергетики. Вона здатна знищити сімейний добробут. То ж, приймати їх у подарунок від свекрухи не варто. Бо тоді ваш родинний затишок опиниться під загрозою.

Капці

Подарунки від свекрухи, які краще не приймати
Подарунки від свекрухи, які краще не приймати

Якщо свекруха намагається подарувати вам капці – не беріть їх. Бо такий презент віщує скандали та розрив стосунків. Особливо погано, якщо капці мають білий колір. Напевно, всі знають народну прикмету про білі капці. Саме їх вдягають на ноги покійника, якого кладуть в труну. Вважається, що білі капці, подаровані свекрухою – можуть наврочити на невістку смерть.

Шарф

Шарф, особливо білого кольору  – принесе в родинне життя подружжя проблеми у роботі, смуток та суцільні неприємності. Якщо із тканини до того ж стирчать нитки – то це значить, що свекруха бажає розлучення сина із невісткою.

Нижня білизна

Подарунки від свекрухи, які краще не приймати
Подарунки від свекрухи, які краще не приймати

Ніколи не приймайте від свекрухи подарунок у вигляді нижньої білизни. Згідно з народними прикметами – він приверне у сімейне життя одні лише зради. І подружнє життя може опинитись під загрозою.

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.