Андре Тан поділився модними тенденціями весни 2023: повертаються 60-ті роки з великими квітами і плісе

Андре Тан почав займатися дизайном одягу з 9 років, через що і втрапив до Книги рекордів України. Тепер іменитий модельєр радить жінкам, що і як краще носити. На весну 2023 року пропонує запастися такими моделями одягу.

На думку дизайнера, цьогоріч у модний світ повернуться забуті речі з 60-их років минулого століття, тож слід поритися у бабусиній шафі, щоб виглядати стильно і сучасно.

Ретро-стиль

Модниці обов’язково повинні мати в гардеробі коротенькі спіднички в яскравих тонах, жакети з комірами, короткі пальтечка.

Штани

Мають відрізнятися накладними кишенями. Окрім штанів у стилі карго, модними залишаться незмінні джинси і спортивні брюки, звісно, теж із кишенями ззовні.

Куртки

У цій сфері володарюватимуть байкерські фасони. Куртка має бути грубою, прикрашена металевими елементами.

Сукні

Принти мають виділятися здалеку. Тож слід подбати про сукню з великими квітами.

Плісе

Плісування знову повертається на модні подіуми. Сукні і спідниці такого стилю почали носити ще у минулому сезоні. В цьому вони набудуть піку популярності.

Реакція підписників

Модниці взялися жваво обговорювати запропоновані тенденції. Хтось згадав про аксесуари у стилі 60-их. А у декого на дні шафи завалялися спідниця плісе, яку не вдалося зносити свого часу. Багатьом припали до вподоби квіткові принти, і вони подякували дизайнеру за доволі розлогий пост.

Але знайшлися й такі, що обурилися подібними моделями, вимагаючи повернути “нормальний одяг”. Хоча в чому проблема? Нині мода настільки різнобарвна і різношарова, що кожен знайде у що вбратися за власним уподобанням. Часи, коли всі, мов близнюки, носили один і той же фасон радянського ширспоживу давно минули.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?