Якщо вбрання, то тільки королівське: Леді Гага, Рита Ора й інші знамениті жінки обирають українські бренди

Українські дизайнери весь час працюють над новими колекціями, досягаючи на цій стезі чималих успіхів. Про те, що наші земляки створюють одяг не згірш розкручених світових брендів, свідчить те, що знаменитості все частіше вибирають для виходу в світ їхні моделі. Навіть сама королева не стрималася, вбравшись у вишиванку.

Меган Трейнор

Відома американська співачка дійшла до такого ступеня слави, що її запросили судити талант-шоу Australian Idol. Українців дуже потішило, коли зірка з’явилася в одному з випусків у жакеті, створеному під українським брендом.

Меган Трейнор пасує жакет із тафти

Меган для суддівства обрала предмет одягу від Gasanova. Українські дизайнери чорний жакет пошили з тафти й прикрасили камінчиками Swarovski. Вагітна Трейнор не змогла пройти мимо подібної краси.

Леді Гага

Зірка не лише співає, але й частенько знімається в рекламі. Для просування в маси елітного шампанського Dom Perignon 36-річна епатажна знаменитість обрала сукню від Lever Couture коричневого кольору.

Повітряна сукня Леді Гага

Бренд заснований українкою Лесею Верлінг’єрі. Конкретно це вбрання дизайнерка готувала, працюючи в команді з японським модельєром Нікола Формічетті.

Рита Ора

Ще одна співачка прогулялася по Нью-Йорку в костюмі денім, пошитому руками українців. Бренд Litkovska придумав жакет і штани незвичного крою.

Рита Ора вигуляла український прапор

Широкі штанини внизу стягуються зав’язками. А якщо підійти до зірки ззаду, на кишені можна побачити жовто-блакитний прапорець.

Королева Нідерландів

Та що там зірки шоубізу! Навіть сама королева Нідерландів вбралася в українську вишивану сукню. 51-річна Максима прихопила довгу вишиванку, збираючись у тур по Карибському морю.

Королева Максима віддає перевагу вишиванці

Блакитна сукня-максі з об’ємними вишитими квітами, створена Foberini, була на королеві, коли вона вийшла з літака в Сабу. Українці – автори одягу – надзвичайно потішилися подібною високою відзнакою їх роботи.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?