Бажання дівчини стати мультяшкою призвело до несподіваного: 17 пластичних операцій не пішли на користь

Дівчина вирішила стати схожою на одну улюблену мультгероїню, зробивши силу силенну пластичних операцій. Та згодом вирішила стати схожою на іншу мультяшку. У підсумку шведка Піксі Фокс пережила цілих 17 операцій.

Попервах Піксі забажалося уподобитися Джессіці Реббіт, а згодом шведці заманулося стати такою як Аріель. Задля бажаного результату довелося 17 разів лягти під ніж хірурга. У підсумку Фокс позбулася шести ребер, стала володаркою ідеально тонкої талії. Звісно ж, без збільшення грудей і губ не обійшлося. Крок за кроком юнка рухалася у накресленому напрямку, вважаючи, що робить усе правильно.

Дівчина зробила талію у 35 см

Дівчина вважала мультяшок дуже гарними, та стати схожими на намальованих дівчаток виявилося не так просто. Багато хто з підписників дівчини-мультяшки висловлював захват від її зовнішності. Піксі всіляко нахвалювали, казали, що вона стала справжньою принцесою, як і вподобані нею мультиплікаційні героїні. Декому здається, що на дівчину очікує спілкування з психотерапевтом. Адже неможливо повірити, щоб людина зі здоровою психікою так нещадно над собою знущалася.

Піксі стала справжньою принцесою

У бажанні стати принцесою шведка ледь не померла. Лихо сталося, коли хірурги корпіли над талією дівчини, яку вона забажала зробити в об’ємі всього 35 см. Під час хірургічного втручання відбулося непередбачуване. У підсумку після 5-годинної операції Фокс опинилася в комі. Лише за тиждень наша красуня прийшла до тями.

Нині колишня мультяшка виглядає так

Дивно, але після короткочасної подорожі на той світ Піксі вирішила зав’язати з чудернацькими експериментами зі своїм тілом. Вона хоче повернути собі колишні природні форми. Задля цього знову довелося пережити операцію. Цього разу, щоб зменшити грудні імпланти й повернути губам колишні розміри. Шкода, що ми більше не побачимо справжньої принцеси.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?