Євгенія посивіла у 10 років: як боролася з особливістю організму і чи вдалося знайти гармонію з собою

Скільки себе пам'ятає в дитинстві Євгенія Денисова, її тато був сивим. На жаль, ця батькова особливість передалася й доньці. Маленька сербка посивіла у 10-річному віці.

Нині Євгенії 38 років. Вона перестала соромитися свого сивого волосся і відмовилася від фарбування. Адже світлі корені починали просвічувати вже за 2-3 дні після нанесення фарби на волосся.

А попервах дівчинка дуже сильно комплексувала через свою сивину. Доводилося фарбуватися щодесять днів, аби однолітки не дражнили і не сміялися. Спочатку залучала хну, потім перейшла на фарбу.

Євгенія більше не соромиться природної сивини

Ніхто й не здогадувався, що дівчина повністю сива, допоки мешканка Сербії не вийшла заміж і не завагітніла. Залучати хімію не можна було, щоб не нашкодити дитині. Так що довелося відростити власну сивину, обрізавши пофарбовану частину волосся.

Після народження сина Євгенія знову боялася фарбуватися, тож невдовзі стала абсолютно сивою. Одного разу її на дитячому майданчику назвали бабусею, адже люди не могли подумати, що перед ними абсолютно сива молода жінка.

Коли родина збиралася їхати на відпочинок, Денисова забажала мати гарний вигляд і знову зважилася на фарбування. Боялася, що незнайомі люди будуть жахатися її сивини. Згодом страшенно пошкодувала про це, адже білосніжні корінці відразу ж дали про себе знати. Виглядало це не дуже естетично.

Через сиве волосся дівчину іноді сприймають за бабусю

Тож повернувшись додому, жінка прийняла остаточне рішення – більше фарбу застосовувати не буде. Довелося довгенько відрощувати пофарбовані кінчики, щоб їх обрізати, і це теж болюче відбивалося на її нервовому стані.

Але тепер Євгенія почувається вільною і розкутою, адже не звертає уваги на усталені соціальні стандарти, а сприймає себе такою, яка вона є насправді. Жінка не соромиться своєї сивини і тепер не повинна весь час думати про необхідність зафарбовувати відрослі корінці.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.