Найважливіше у протисонцевих окулярах – захист від ультрафіолету: форму оправи слід підбирати під обличчя

Протисонцеві окуляри є не лише модним аксесуаром, але й дуже корисним засобом. Затемнене скло захищає очі від ультрафіолетового опромінення й запобігає появі зморшок, адже перебуваючи на сонці, людина мружиться.

Протисонцеві окуляри є не лише модним аксесуаром, але й дуже корисним засобом. Затемнене скло захищає очі від ультрафіолетового опромінення й запобігає появі зморшок, адже перебуваючи на сонці, людина мружиться.

Потап у квадратних окулярах

Треба не лише звертати увагу на форму протисонцевих окулярів й дивитися, як вони пасують до обличчя, але й дізнатися, наскільки дана модель здатна захистити ваші очі. Тож найперше обирайте не фасон, а рівень захисту від УФ-променів. Бажано, щоб на етикетці була позначка 100% або ж UV400. На крайній випадок можна купити з 99% захистом від ультрафіолету. Якщо показник менший, відкладіть цю модель убік.

Як обрати окуляри під форму обличчя

З рівнем захисту розібралися. Тепер треба знати, яка форма окулярів пасуватиме найкраще.

Жінкам із видовженим обличчям, краще зупиняти вибір на овальних чи заокруглених лінзах.

Кругле обличчя найліпше виглядатиме в окулярах квадратної або прямокутної форми. Завдяки прямим лініям вони створюватимуть ефект витягання обличчя.

Лесі Нікітюк пасують навіть лижні окуляри

Правильний овал обличчя буде мати гарний вигляд з будь-якою оправою. Але найбільшого ефекту вдасться досягти з формою “котяче око”.

З “авіаторами” треба бути обережними. Вони пасують далеко не всім. Щоб виглядати в таких окулярах стильно, слід мати трикутну форму обличчя.

До ніжних м’яких рис обличчя підійдуть метелики, крапельки чи “котяче око”.

Вузьке обличчя найкраще виглядатиме в оправі у формі метелика з піднятими зовнішніми краями. Можна також застосовувати великі лінзи з масивними дужками.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.