Топ 6 важливих порад, які допоможуть легше перенести спеку: літній одяг має значення

Літо пролітає швидко, але встигає завдати певних незручностей. Добре, якщо людина має можливість перебувати в приміщенні з кондиціонером чи відпочивати на морському узбережжі під легким бризом. А що робити решті, яких нещадно душить спека?

Літо пролітає швидко, але встигає завдати певних незручностей. Добре, якщо людина має можливість перебувати в приміщенні з кондиціонером чи відпочивати на морському узбережжі під легким бризом. А що робити решті, яких нещадно душить спека?

Вихід є – слід передивитися літній гардероб. Деякі речі не пропускають повітря, і перебувати в них влітку доволі некомфортно. Інші ж навпаки дарують прохолоду, тож слід опиратися саме на них.

Світлий одяг

Вбирайтесь у світле

Коли на термометрі більш як 30 градусів, відмовтеся від чорних луків. Тільки світлі сукні чи сорочки здатні відбивати сонячне проміння. Темні навпаки його притягують.

Без рукавів

Одяг для спеки має не містити рукав узагалі або ж вони повинні бути короткими. Відкриті плечі допоможуть одягу пропускати більше повітря, яке холодитиме.

Сукні, що обтягують тіло

Від таких атрибутів липневого дня краще відмовитися. Щільна сукня не дозволить повітрю циркулювати довкола тіла, і ви просто спаритеся. Треба віддавати перевагу вільним футболкам, блузкам, коротким широким штанцям чи спідницям.

Ніяких джинсів!

Денім є доволі щільною тканиною, тому краще відкласти джинси до вересня. А зараз віддати перевагу штанам із бавовни чи льону. Якщо джинси – ваш стиль, то хоча б обирайте широкі моделі, які не обтягують тіло.

Синтетиці зась

Одяг має бути з натуральних тканин

Усі синтетичні предмети одягу мають дочекатися більш прохолодної погоди. У надмірну спеку вбиратися слід у бавовну, льон, ситець й інші натуральні тканини.

Тільки сандалі

Відкладіть на пізніше кросівки, як би вони вам не подобалися. Шкіра має дихати, а це можливо, коли на ногах легке взуття на ремінцях чи пантофлі з численними дірочками.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.