Стилісти дали рекомендації, як не слід вбиратися влітку 2023 року: не всі зірки дослухалися до пропозицій

Навіть зірки не завжди втрапляють у тренди, а що вже казати про решту жіноцтва, які мають вбиратися без порад досвідчених стилістів та дизайнерів. Між тим сьогодні спробуємо розібратися, як краще не вбиратися влітку 2023 року, щоб не виглядати білою вороною.

Навіть зірки не завжди втрапляють у тренди, а що вже казати про решту жіноцтва, які мають вбиратися без порад досвідчених стилістів та дизайнерів. Між тим сьогодні спробуємо розібратися, як краще не вбиратися влітку 2023 року, щоб не виглядати білою вороною.

Неон

Неонові кольори сьогодні неактуальні

Від кислотних кольорів у вбранні 2023 краще зовсім відмовитися. На фото бачимо підопічних Потапа, вбраних в отрутно-зелені кольори. Та це було ще до весілля Насті Каменських зі своїм продюсером. У цьому ж сезоні бажано віддавати перевагу розкішним елегантним яскравим кольорам без перенасичення.

Сукні з візерунками

Дрібні візерунки вже не в тренді

Вигадливі силуети мають прийти на зміну дрібним візерункам, що нагадують дитячі платтячка. І хоч Лілія Ребрик певна, що її нарядна сукня справляє терапевтичний ефект, усе ж краще зробити крок до французької витонченості й класики. Краще віддати перевагу ребристому трикотажу чи шовку, який облягає й підкреслює форми.

Темний денім

Чорні джинси краще відкласти до інших часів

Як і хореографиня Олена Шоптенко, багато дівчат обожнюють красуватися в чорних джинсах, які щільно обтягують стан. Але від темного деніму на якийсь час варто відмовитися зовсім. Краще обирати світлі відтінки штанів – прямі або широкі. Звісно, якщо хочете цього літа бути в тренді.

Шкіряний пояс

Шкіряний пояс замініть плетеним

Ніхто не сумнівається в елегантності та гарному смаку Наталі Могилевської, але в цьому сезоні стилісти настійливо радять не вбиратися у шкіряні пояси. Краще замінити їх плетеними варіантами. Такі аксесуари чудово пасуватимуть до літніх суконь й додаватимуть образу легкості й довершеності.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.