Після виходу стрічки Ґрети Ґервіґ Барбіманія охопила весь світ: кожна знаменитість намагається долучитися

Комедійна мелодрама "Барбі" побила рекорд у прокаті. Минуло всього 17 днів показу, а квитків продано на 1 мільярд доларів. Навіть другу частину Гаррі Поттера заради мільярда довелося демонструвати аж 19 днів. Не дивно, що після такого успіху барбіманія захопила весь світ.

Комедійна мелодрама “Барбі” побила рекорд у прокаті. Минуло всього 17 днів показу, а квитків продано на 1 мільярд доларів. Навіть другу частину Гаррі Поттера заради мільярда довелося демонструвати аж 19 днів. Не дивно, що після такого успіху барбіманія захопила весь світ.

Андре Тан

Андре Тан придумав вбрання для ляльки

Стиль барбікор поширився на мільйони людей. Не залишився осторонь і відомий український дизайнер. Він прикликав на допомогу штучний інтелект, щоб показати підписникам Інстаграму, як би лялька виглядала, аби вбралася у розроблений ним гардероб.

Донька Шварценеггера

Старша донька Термінатора теж піддалася суцільній паніці. Кетрін Шварценеггер внесла у свій гардероб рожеві елементи. 33-річна письменниця похвалилася новим барбілуком у своєму акаунті в Інсті.

Донька Шварценеггера підділася барбіманії

Щоправда, вбралася не повністю в рожеве. У Барбі Кетрін запозичила лише окуляри й рожеві мітенки ледь не до плечей. І звісно ж щиру розслаблену посмішку.

Леся Нікітюк

Ведуча перевтілилася у справжню ляльку Барбі. До рожевого одягу додалася ще й коробка з магазину й цінник. Разом із “кварталівкою” Іриною Готун, яка стала пупсом, дівчата започаткували цикл коротеньких відео, які неабияк заполонили фоловерів в Інстаграмі.

Леся, звісно ж, хвалиться вишуканими манерами й дорогим ексклюзивним одягом, а Іринин персонаж вбирається у що попало, купуючи вбрання у першому-ліпшому супермаркеті. Шанувальникам зірок настільки припали до вподоби веселі діалоги дівчат, що довелося знімати другу, третю і навіть четверту частину. Дехто вже мріє навіть про 2-ий сезон.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 13 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Водолій, Діва: обставини складуться дивним чином

Гороскоп на 13 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Водолій, Діва обіцяє здивувати. День під таким магічним числом як 13 обернеться несподіванкою.

Багата мама української Леді Гаги з модною стрижкою боб-каре поряд з донькою виглядаϵ, як старша сестра

Українська Леді Гага Камалія показалася поряд із рідною мамою і подарувала їй розкішний букет троянд з нагоди свята, дня Матері. Ці дві красуні поряд виглядають, немов 2 сестри.

Як прибрати бурʼяни без прополки: скористайтесь цими порадами і спину на городі можна не гнути

Бурʼяни на городі у весняний та літній період стають справжньою перепоною для багатьох дачників. "Один факт" розповість, які існують способи їх прибрати, окрім прополювання.

Фінал Євробачення 2024: на якому каналі подивитись трансляцію конкурсу і під яким номером виступить Україна

Фінал Євробачення 2024 пройде вже сьогодні пізно ввечері – у містечку Мальме (Швеція). "Один факт" назве точний час події та які канали будуть транслювати конкурс наживо. Дізнайтесь деталі далі.