Синій денім уже не в моді: восени 2023 всі носитимуть коричневі джинси. Тож мерщій на шопінг!

Найпопулярнішим кольором джинсів, звісно, є індиго. До цієї когорти також можна додати ще білий та чорний контрастні відтінки. Але що ми бачимо, спостерігаючи за гардеробом зірок світової величини?

Найпопулярнішим кольором джинсів, звісно, є індиго. До цієї когорти також можна додати ще білий та чорний контрастні відтінки. Але що ми бачимо, спостерігаючи за гардеробом зірок світової величини? Багато хто з них пропагує джинсові штани саме коричневого кольору.

Штани з бавовняної саржі, які носили американські фермери, поступово захопили весь світ. Джинси носять не лише звичайні люди й гіпі, але й знаменитості. Тож дизайнерам завжди є благодатне поле для діяльності у створенні нових фасонів.

Цього сезону модельєри запропонували звернути увагу на колір, що не особливо характерний для деніму. Мова про коричневі відтінки. Світові зірки вже підхопили подібну тенденцію і понесли в маси.

Софія Річі

Софія Річі поєднує коричневі джинси з курточкою

Супермодель чудово знається на модних відтінках сезону. Тому й змінила звичний колір індиго на той, що більше пасує осінньому настрою. Зірка вбралася також у курточку, що збігається з тоном штанів. А взулася в гостроносі човники модного нюдового тону.

Blumarine

Blumarine прикрасив штани блискавками

Італійський бренд уже підлаштувався і видав модницям цікавий коричневий лук, прикрашений блискавками, що дозволяють штанинам розширюватися донизу. У комплекті йде довгий джинсовий плащ. А довершують образ блискучі сумочка з ременем.

Гейлі Бібер

Гейлі Бібер поєднала джинси зі шкірою

Американська модель абсолютно немодельного зросту не відстає від загальних тенденцій. Коричневі джинси, що розширюються донизу, розбавила шкіряними речами – курткою, сумкою і чоловічими черевиками з квадратними носками.

Тож цієї осені відправте якомога далі в шафу чорні джинси та вберіться у коричневі. Відтінки обирайте найрізноманітніші – шоколадні, пісочні, бежеві, кремові тощо. Бажано, щоб це були джинси карго.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?