Насуваються осінні холоди: на часі обновити теплий гардероб бомбером, жакетом, піджаком, тренчем

Епоха теплих днів невдовзі закінчиться, тож на часі подумати, як утеплитися. Трендом осені 2023 обіцяють бути пальта і не тільки. Тому треба розібратися, який фасон краще обрати.

Мода цієї осені доволі універсальна, сприймаючи на ура хоч міді, хоч максі. З тканинами теж повний роздрай – стьобані моделі, денім, вовна. Практично, все, що припаде до вподоби.

Куртка-бомбер

Куртка-бомбер

Модель оверсайз не сходить з модної сцени. Обирати можна будь-які кольори чи матеріали, хоча б і шкіру. Цей фасон куртки чудово поєднується з одягом будь-якого стилю.

Короткий жакет

Короткий жакет

З офісного одягу цей трикотажний жакет перетворився на повсякденність. Якщо поєднати його з джинсами, то можна вбиратися в будні. Якщо поєднати з класичними штанами, вийде лук для офісної роботи.

Шкіряний піджак

Шкіряний піджак

Шкіряною курткою може похвалитися будь-яка дівчина. А чи є у вашому гардеробі такий піджак? Пора повернутися у світ 80-их й завести must-have. Піджак можна поєднувати зі спідничкою міні, сукнею міді або ж широкими джинсами.

Джинсовий тренч

Джинсовий тренч

Бежевий тренч можете заховати у шафу. На арену виходить джинсовий відповідник. Таке пальто з деніму є універсальним елементом, що підійде до будь-якого осіннього атрибута.

Стьобане пальто

Стьобане пальто

У такому верхньому одягу почуваєшся тепло й затишно. Весною краще мати короткий варіант у вигляді куртки. А от восени бажано вбратися у довшу версію з більш щільної тканини.

Вовняне пальто

Вовняне пальто

Класику ніхто не скасовував. Таке пальто не лише зігріє, але й виглядатиме модно і сучасно протягом кількох років. Цей варіант ніколи не вийде з моди.

Як бачите, обирати є з чого. Тож підбирайте те, що найбільше лежить до душі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?