Кейт Міддлтон стала законодавицею мод: спостерігаючи за принцесою Уельською, можна дізнатися про нові тренди

Що буде модним восени 2023 можна з'ясувати, уважно придивившись до гардеробу Кейт Міддлтон. Англійська принцеса знає, як виглядати модно, стильно й просто шикарно.

На диво, в гардеробі принцеси Уельської переважають штанні костюми, джинси з блейзерами, скінні. Хочете виглядати як майбутня королева Великобританії? Тоді слід уважно придивитися до луків Кейт.

Сукня-пальто

Гардероб Кейт Міддлтон

В такому бордовому луці принцеса відвідала церковну службу на річницю смерті королеви Єлизавети. Наряд Кейт був продуманий до найменших дрібниць. Шляпка в тон сукні в обліпку на талії зі спідницею годі, черевички на високих шпильках із гострими носками та брендова сумочка.

Куртка з джинсами

Гардероб Кейт Міддлтон

Зовсім по-іншому виглядала Міддлтон, коли разом із благовірним Уільямом з’явилася на фермі в Сент-Девідє. Молодичка вбралася в куртку кольору хакі та чорні джинси, завершивши образ білими кросівками. Попри спортивний стиль, принцеса не змогла собі відмовити в задоволенні надіти кручені золоті сережки.

Блейзер зі скінні

Гардероб Кейт Міддлтон

Знову в чорних джинсах, але зовсім іншого плану – скінні – Кейт відвідала початкову школу Медлі, що в Херефорді. Під картатий блейзер принцеса наділа чорний топ, прикрасивши його підвіскою на масивному ланцюжку. Чорні черевики зі шнурівкою чудово доповнили модний ансамбль.

Яскравий піджак

Відвідуючи особливих діток, що займаються в групах сенсорного розвитку в Кенті, принцеса вирішила виділитися яскравим твідовим піджаком. Червоний колір тканини ідеально прикрасили золоті ґудзики.

Гардероб Кейт Міддлтон

Цей жакет фани Кейт уже бачили на Міддлтон раніше. Вона вбиралася в нього під час поїздки до данського Копенгагена. Лук жінка доповнила бежевою футболкою та звичайними чорними штанами. Черевички на низьких підборах принцеса теж запозичила зі свого гардероба. Вона виходила в них на люди, коли навесні навідалася до дитячого благодійного фонду в Віндзорі.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.