Кейт Міддлтон стала законодавицею мод: спостерігаючи за принцесою Уельською, можна дізнатися про нові тренди

Що буде модним восени 2023 можна з'ясувати, уважно придивившись до гардеробу Кейт Міддлтон. Англійська принцеса знає, як виглядати модно, стильно й просто шикарно.

На диво, в гардеробі принцеси Уельської переважають штанні костюми, джинси з блейзерами, скінні. Хочете виглядати як майбутня королева Великобританії? Тоді слід уважно придивитися до луків Кейт.

Сукня-пальто

Гардероб Кейт Міддлтон

В такому бордовому луці принцеса відвідала церковну службу на річницю смерті королеви Єлизавети. Наряд Кейт був продуманий до найменших дрібниць. Шляпка в тон сукні в обліпку на талії зі спідницею годі, черевички на високих шпильках із гострими носками та брендова сумочка.

Куртка з джинсами

Гардероб Кейт Міддлтон

Зовсім по-іншому виглядала Міддлтон, коли разом із благовірним Уільямом з’явилася на фермі в Сент-Девідє. Молодичка вбралася в куртку кольору хакі та чорні джинси, завершивши образ білими кросівками. Попри спортивний стиль, принцеса не змогла собі відмовити в задоволенні надіти кручені золоті сережки.

Блейзер зі скінні

Гардероб Кейт Міддлтон

Знову в чорних джинсах, але зовсім іншого плану – скінні – Кейт відвідала початкову школу Медлі, що в Херефорді. Під картатий блейзер принцеса наділа чорний топ, прикрасивши його підвіскою на масивному ланцюжку. Чорні черевики зі шнурівкою чудово доповнили модний ансамбль.

Яскравий піджак

Відвідуючи особливих діток, що займаються в групах сенсорного розвитку в Кенті, принцеса вирішила виділитися яскравим твідовим піджаком. Червоний колір тканини ідеально прикрасили золоті ґудзики.

Гардероб Кейт Міддлтон

Цей жакет фани Кейт уже бачили на Міддлтон раніше. Вона вбиралася в нього під час поїздки до данського Копенгагена. Лук жінка доповнила бежевою футболкою та звичайними чорними штанами. Черевички на низьких підборах принцеса теж запозичила зі свого гардероба. Вона виходила в них на люди, коли навесні навідалася до дитячого благодійного фонду в Віндзорі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?