Завжди залишайтеся в тренді: Топ 6 курток на вихід восени 2023 – шкіра, вовна, букле

Легкі піджаки можна ховати в шафу, дістаючи теплі курточки, пальта та утеплені жакети. Звіртеся, чи збігаються торішні речі з модними брендами цього сезону, чи потрібно відправлятися на шопінг.

В принципі, спектр стилів доволі різноманітний – від приталених блейзерів до моделей з ґудзиками.

Шкіряні куртки

Шкіряні куртки

В цьому сезоні панують моделі оверсайз типу байкарських, зі штучно зістареної шкіри та м’які в мінімалістичному дизайні.

Куртки букле

Куртки букле

Букле не сходить з модних подіумів кілька сезонів поспіль. Попри це популярність подібних моделей просто зашкалює.

Вовняні куртки

Вовняні куртки

Переважають двобортні моделі. Вони мають бути м’якенькими на дотик, щоб так і хотілося закутатися в холодну днину. Фасони переважають мінімалістичні з цікавими доповненнями – шарфами, ременями, шалевими комірами. Кольори переважають коричневі – бежеві, шоколадні, кремові. Допускається сірий відтінок.

Куртки-бомбери

Куртки-бомбери

Здається, подібні моделі ніколи не вийдуть із моди попри те, що такі моделі більше підходять для повсякденного носіння на вулиці. Цьогоріч бомбери стали шкіряними, до того ж набули елегантності в силуетах.

Куртки з міхом

Куртки з міхом

Короткий міх ввійшов у моду з минулого року, надійно закріпившись і в нинішньому сезоні. Тож якщо є пухнаста, фактурна чи тактильна курточка, сміливо вбирайтеся на прогулянку – виглядатиме доволі модною штучкою. Можете обирати замшу чи ворсистий плюш, вам пасуватиме будь-який фасон.

Приталені куртки

Приталені куртки

Напротивагу об’ємним чоловічим моделям цьогоріч у гардеробі модниць додалися жіночі форми піджаків. Приталені чи з завищеною лінією талії вони мають бути яскравих кольорів. Бажано при цьому підперезатися ременем.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.