Завжди залишайтеся в тренді: Топ 6 курток на вихід восени 2023 – шкіра, вовна, букле

Легкі піджаки можна ховати в шафу, дістаючи теплі курточки, пальта та утеплені жакети. Звіртеся, чи збігаються торішні речі з модними брендами цього сезону, чи потрібно відправлятися на шопінг.

В принципі, спектр стилів доволі різноманітний – від приталених блейзерів до моделей з ґудзиками.

Шкіряні куртки

Шкіряні куртки

В цьому сезоні панують моделі оверсайз типу байкарських, зі штучно зістареної шкіри та м’які в мінімалістичному дизайні.

Куртки букле

Куртки букле

Букле не сходить з модних подіумів кілька сезонів поспіль. Попри це популярність подібних моделей просто зашкалює.

Вовняні куртки

Вовняні куртки

Переважають двобортні моделі. Вони мають бути м’якенькими на дотик, щоб так і хотілося закутатися в холодну днину. Фасони переважають мінімалістичні з цікавими доповненнями – шарфами, ременями, шалевими комірами. Кольори переважають коричневі – бежеві, шоколадні, кремові. Допускається сірий відтінок.

Куртки-бомбери

Куртки-бомбери

Здається, подібні моделі ніколи не вийдуть із моди попри те, що такі моделі більше підходять для повсякденного носіння на вулиці. Цьогоріч бомбери стали шкіряними, до того ж набули елегантності в силуетах.

Куртки з міхом

Куртки з міхом

Короткий міх ввійшов у моду з минулого року, надійно закріпившись і в нинішньому сезоні. Тож якщо є пухнаста, фактурна чи тактильна курточка, сміливо вбирайтеся на прогулянку – виглядатиме доволі модною штучкою. Можете обирати замшу чи ворсистий плюш, вам пасуватиме будь-який фасон.

Приталені куртки

Приталені куртки

Напротивагу об’ємним чоловічим моделям цьогоріч у гардеробі модниць додалися жіночі форми піджаків. Приталені чи з завищеною лінією талії вони мають бути яскравих кольорів. Бажано при цьому підперезатися ременем.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?