Що обирають Тіна Кароль, Оля Полякова та Маша Єфросиніна? Бренди та вартість сумок українських зірок

У наші дні жіночі сумочки є справжнім вкладенням у свій стиль, а їхня кількість має бути на всі випадки життя. Тренди сезону осені 2023: сумки з ручками, подовжені фасони, супер-сайз, текстильні

Сумка – це не тільки практичний аксесуар, в якому зберігається все необхідне, але і спосіб самовираження, за який зіркові жінки готові платити великі суми.

Сумка Тіни з нової колекції Balmain
Сумка Тіни з нової колекції Balmain

Подивимося, що за сумочка у Тіни Кароль. Співачка навіть не приховує її вмісту. Тіна носить із собою пару телефонів, косметику, якою потрібно підправити макіяж протягом дня і навіть яблуко, щоб угамувати голод. Трохи прикрас та милі подарунки сина Веніаміна, що підіймають настрій. Як це мило!

Сумка Тіни з нової колекції Balmain – з м’якої шкіри та жакардового полотна. Візерунок на жакарді нагадує лабіринти французьких садів часів Ренесансу. Модель прикрашає золотиста фурнітура, якій спеціально надали старовинного, благородного вигляду. Сумка Тіни Кароль коштує понад 60 тисяч гривень.

Оля Полякова – щаслива володарка сумки Birkin
Оля Полякова – щаслива володарка сумки Birkin

Оля Полякова полюбляє шкіряні сумки. У дорозі чи концертному турі, використовує практичні та стильні аксесуари. Але при цьому Оля щаслива володарка сумки рожевого кольору торгової марки Hermes – Birkin. Вартість такої речі – від 200 тисяч гривень.

Модель цієї сумки названа на честь співачки Джейн Біркін. Цікавою є історія її походження. Джейн летіла в одному літаку із головою модного Дому. У неї випадково розсипалися речі із сумки. Жан-Луї-Дюма, як справжній джентльмен, допоміг їй зібрати. Помітивши при цьому, що речі потрібно розкласти по різних відділеннях, щоб вони не розсипалися відразу. Співачка зазначила, що вона не має такої сумочки. Тоді Дюма запропонував зробити нову сумку за її побажаннями. Так і з’явилася знаменита іменна сумка Birkin.

Маша Єфросиніна часто з’являється із сумочкою Saddle Bag – у перекладі означає – сідло. Невеликого розміру, напівкруглої форми з кришкою клапаном. Вартастю понад 123 тисячі гривень. Перші такі сумки створили спеціально для вершників, щоб її легко можна було прикріпити до сідла. Невеликі розміри та зручна форма стали взірцем для моделі Дому Dior.

Маша Єфросиніна прихильниця стилю Dior
Маша Єфросиніна прихильниця стилю Dior

Є у Єфросиніної ще улюблена сумка цього бренду, на ній ім’я “MASHA” замість логотипа Dior. Не кожна українська зірка може похвалитись іменною сумкою! До неї в пару іноді носить взуття того ж модного Дому.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.