Список речей на міжсезоння, що мають бути в гардеробі кожної жінки: які осінні луки не виходять із моди

Відомий український дизайнер завжди ділиться у своєму Інстаграмі цінними лайфхаками щодо добору одягу. Цього разу Анде Тан розповів про базові речі, без яких неможливо сформувати осінній лук.

На думку дизайнера, кожна жіночка має мати у своєму розпорядженні чимало осінніх речей, які можна вдягати під верхній одяг восени. Якщо зібрати базовий набір одягу, можна сміливо міксувати його з будь-якими брендовими новинками.

Тренч

Байдуже, чи слідкуєте ви за модою, чи роками не змінюєте гардероб, але на осінь у вас обов’язково має бути тренч. Цю класику для міжсезоння не здатен замінити будь-який інший одяг.

Базовий гардероб для осені

Неважливо, який фасон ви оберете – класичний, шкіряний, зі вставками тощо – головне, щоб цей атрибут був. Із ним ви легко переживете погодні осінні сюрпризи.

Светр

Светрів, кардиганів, джемперів ніколи не буває замало. Вони м’які й теплі, тож завжди зігріють, особливо, у другій половині осінньої пори, коли стає відчутно прохолодно.

Базовий гардероб для осені

Синтетичні речі можуть бути присутніми, але краще мати 2-3 вовняних чи трикотажних вироби. І тоді вам будь-який блекаут не страшний.

Сукня

Звісно, про шовк й решту тонких тканин доведеться забути до наступного року. Нині актуальними є в’язані та трикотажні вироби.

Базовий гардероб для осені

Маючи одну-дві таких речі у шафі, заморочуватися з образом не доведеться. Вбралася у сукню, додала кілька аксесуарів, накинула на плечі тренч – і ти готова до нових життєвих звершень.

Спідниця

Цей атрибут має бути присутнім обов’язково. Про міні забудь до весни. Тільки максі!

Базовий гардероб для осені

У трикотажній, в’язаній чи шкіряній довгій сукні виглядатимеш елегантно й водночас зухвало. Це те, що треба для створення ділового образу.

Штани

Джинси залиш для походів у парк і на побачення. Для роботи краще обирати щось більш елегантне.

Базовий гардероб для осені

У цьому сезоні штани мають бути довгими та в міру широкими. Тоді виглядатимеш на всі 100%.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?