На календарі ще осінь, а Гросу, Могилевська та інші зірки дістали з шаф шубки: які фасони обирають модниці

Щойно у Києві перші сніжинки торкнулися асфальту, зірки спохопилися – за кілька днів на календарі зима. А це означає, що слід терміново готувати шуби на вихід.

Аліна Гросу

Звісно, в Америці, де нині перебуває зірка, не так прохолодно, як в Україні. Та Аліна вирішила не ризикувати й приміряла коротеньку шубку, зшиту із чорних та білих квадратів. А оскільки сезон для такого верхнього одягу ще не настав, то дівчина під низ вдягнула виключно білизну.

Леся Нікітюк

Леді Ле похвалилася не лише однотонною шубою, хутро якої дуже нагадує Чебурашку, аніж якогось реального звірка, але й показала прихильникам абсолютно новий імідж. У такій зачісці а-ля 70-ті та з мейкапом Нікітюк впізнати дуже важко. Тож вся увага з теплого верхнього одягу перемикнулася на зовнішність дівчини, причому голоси щодо нового іміджу Лесі розділилися приблизно 50 на 50.

Світлана Тарабарова

Не шубу, але теж верхній одяг із хутром вигуляла на вулиці й мама трьох дітей. Світлана з незмінно яскраво-рудим волоссям вбралася у коротеньку коричневу дублянку, оторочену білим хутром по краях із хутряними коміром та манжетами. Видно, що одежина доволі тепла, тож Тарабаровій довелося розстебнутися.

Наталя Могилевська

Побачивши у вікно свого екобудинка перший сніг, співачка тут же відкрила шафу й стала обирати, в яку шубу вбратися сьогодні. Зупинила вибір на рожевому кожушку з капюшоном. Наталка вирішила вигуляти зимовий наряд.

Як була в штанцях з відкритими щиколотками та капцях, так і вийшла на подвір’я. Та допоки вбиралася, сніг почав танути й практично нічого не залишилося. Могилевська поцікавилася у підписників свого Інстаграма, що краще – №1 чи №2. Люди, певно, вирішили, що слід оцінювати фасони шуб. Натомість зірка мала на увазі обрання гарнішої світлини, адже на обох була в однаковому верхньому одязі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?