Завидні модниці Катя Осадча, Лілія Ребрик, Оля Цибульська та інші задають тон: показали, які пальто в тренді

Найбільше про модні тенденції знають зірки, оскільки їм за характером роботи доводиться постійно змінювати наряди. Отже, придивімося уважно, в які пальто вони вбираються, щоб зрозуміти тенденцію.

Катя Осадча

Уперше відзначивши День Катерини 24 листопада за новим календарем, ведуча показалася підписникам Інстаграму в картатому пальтечку в коричнево-чорній гамі, накинутому на плечі. Двобортний комір, кишені по боках та всього два ґудзики надають моделі сучасної елегантності.

Лілія Ребрик

Ведуча, що перебуває в очікуванні третьої дівчинки, воліє зайвий раз не показувати свій великий живіт стороннім. Тому зробила світлину зі спини, піднявши руки догори й склавши пальці сердечком. Увагу підписників ведучої привернули не лише побажання добра й тепла від блондинки, але й пальтечко, в яке вбрана Лілія. Як на таку днину, воно видається занадто легким. Зате яке яскраве! Тут тобі й синій, і жовтий, і блакитний, і рожевий кольори смужок. Просто фестиваль фарб.

Соломія Вітвіцька

Під час інтерв’ю зі Славою Дьоміним ведуча змінила кілька локацій. Одна з них була на даху багатоповерхівки. Звісно, Соломія накинула на плечі пальто. Воно світле, але все змережене коричневими смужками, що утворюють величенькі квадрати. Судячи з верхнього одягу знаменитостей, клітка нині найбільш жадані у модниць.

Оля Цибульська

Кума Дзідзьо вирішила виділитися з загальної маси й вбралася не в картате кашемірове пальто, а в однотонне. У тон йому підібрала й светрик. На жаль, співачка позує, сидячи в автівці, тож довжину верхнього одягу ми не можемо роздивитися. Зрозуміло лише, що пальто з кашеміру з заниженою лінією плеча. Що й не дивно, адже нині в трендах оверсайз. Тож тепер ви матимете уяву, на які моделі слід звертати уваги під час шопінгу.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.