ТОП-3 прості святкові зачіски, які ви точно зробите на Новий рік: матимуть гарний вигляд без зайвого клопоту

Багато хто хоче мати гарний вигляд на свято, не витрачаючи на це забагато часу та енергії. Рекомендуємо вам 3 прості та красиві зачіски, які ви можете зробити на Новий 2024 рік. Деталі у статті.

Дані ідеї зачісок не потребують від вас витрат енергії, часу чи навичок професіонала. Якщо у вас волосся середньої довжини та густоти, або ж довге – і не важливо, хвилясте чи пряме, – ви точно зможете власноруч повторити ці зачіски.

3 прості та красиві зачіски для всіх типів волосся на Новий 2024 рік

Рекомендуємо вам підбірку з відео-алгоритмами, як зробити прості та красиві зачіски на святкування Нового року. Вони підійдуть як і молодим дівчатам, так і жінкам у віці, адже виглядають дуже елегантно та водночас ніжно. Можете навіть заплести таке своїй донечці – всі будуть у захваті.

3 прості та красиві зачіски для всіх типів волосся на Новий 2024 рік
3 прості та красиві зачіски для всіх типів волосся на Новий 2024 рік

Високий пучок

Ця зачіска підійде тим, хто має чубчик та не дуже густе волосся – за допомогою резинок та невидимок ви зробите дуже гарну та лаконічну зачіску на святкування. Чубчик вкладіть “шторкою” на два боки, зав’яжіть високий та гладкий хвіст. Розділіть його на 2 прядки та акуратно “загорніть” резинку, закріпляючи волосся невидимками. Розправте прядки, щоб приховати хвіст, і закріпіть невидимками. За бажанням можете прикрасити свій пучок стрічкою – і елегантна святкова зачіска готова.

Косички як обідок

Ця зачіска ще простіша, проте потребує довшого волосся. Треба просто зібрати дві прядки біля вух та заплести їх у тоненькі косички. Обведіть кожну навколо голови, як обідок, і закріпіть невидимками з протилежного боку.

Хвіст із косою та бантом

Ця зачіска вразить вас своєю простотою та елегантністю. Розділіть волосся горизонтально навпіл, верхню частину заплетіть в косу та зробіть пишнішою, а нижню зав’яжіть у хвостик. Найнижчу “ланку” косички розширте та протягніть хвіст. Підтягніть резинку та прикрасьте бантом “стик”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?