ТОП-3 прості святкові зачіски, які ви точно зробите на Новий рік: матимуть гарний вигляд без зайвого клопоту

Багато хто хоче мати гарний вигляд на свято, не витрачаючи на це забагато часу та енергії. Рекомендуємо вам 3 прості та красиві зачіски, які ви можете зробити на Новий 2024 рік. Деталі у статті.

Дані ідеї зачісок не потребують від вас витрат енергії, часу чи навичок професіонала. Якщо у вас волосся середньої довжини та густоти, або ж довге – і не важливо, хвилясте чи пряме, – ви точно зможете власноруч повторити ці зачіски.

3 прості та красиві зачіски для всіх типів волосся на Новий 2024 рік

Рекомендуємо вам підбірку з відео-алгоритмами, як зробити прості та красиві зачіски на святкування Нового року. Вони підійдуть як і молодим дівчатам, так і жінкам у віці, адже виглядають дуже елегантно та водночас ніжно. Можете навіть заплести таке своїй донечці – всі будуть у захваті.

3 прості та красиві зачіски для всіх типів волосся на Новий 2024 рік
3 прості та красиві зачіски для всіх типів волосся на Новий 2024 рік

Високий пучок

Ця зачіска підійде тим, хто має чубчик та не дуже густе волосся – за допомогою резинок та невидимок ви зробите дуже гарну та лаконічну зачіску на святкування. Чубчик вкладіть “шторкою” на два боки, зав’яжіть високий та гладкий хвіст. Розділіть його на 2 прядки та акуратно “загорніть” резинку, закріпляючи волосся невидимками. Розправте прядки, щоб приховати хвіст, і закріпіть невидимками. За бажанням можете прикрасити свій пучок стрічкою – і елегантна святкова зачіска готова.

Косички як обідок

Ця зачіска ще простіша, проте потребує довшого волосся. Треба просто зібрати дві прядки біля вух та заплести їх у тоненькі косички. Обведіть кожну навколо голови, як обідок, і закріпіть невидимками з протилежного боку.

Хвіст із косою та бантом

Ця зачіска вразить вас своєю простотою та елегантністю. Розділіть волосся горизонтально навпіл, верхню частину заплетіть в косу та зробіть пишнішою, а нижню зав’яжіть у хвостик. Найнижчу “ланку” косички розширте та протягніть хвіст. Підтягніть резинку та прикрасьте бантом “стик”.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?