Як правильно носити шарф взимку: ТОП-5 модних трендів 2024 року, які стануть у нагоді навіть Тіні Кароль

Шарф — один із найпопулярніших аксесуарів кожної зими. Наступні поради допоможуть вам зробити зимовий шарфик яскравою частинкою свого повсякденного гардеробу і поєднати його з будь-якими стилями.

Шарф – стильний і модний сучасний аксесуар, який багато жінок просто не носять. І все через те, що не знають, як його правильно стилізувати з іншими предметами гардеробу. Однак існують трендові ідеї, за допомогою яких цим аксесуаром можна влучно доповнити будь-який образ. Пропонуємо до уваги читачів п’ять найбільш розповсюджених варіантів зав’язування зимового шарфика.

Класичний

Класичний спосіб зав'язування шарфа
Класичний спосіб зав’язування шарфа

Цей спосіб зав’язування передбачає, що довгий шарфик обмотують навколо шиї, а його краї залишають спереду.

“Паризький вузол”

Для того, щоб створити “Паризький вузол” — вам треба взяти будь-який теплий шарф, скласти його навпіл, обкрутити довкола шиї. А потім — пропустити кінчики виробу у сформовану петлю.

Зав’язування довгого шарфа

Зав'язування довгого шарфа
Зав’язування довгого шарфа

Щоб красиво зав’язати довгий шарф — один його край залиште спереду, а далі — обмотуйте шарфик навколо шиї таким чином, щоб інший його край залишився на спині.

Найбільш легкий спосіб

Легкий спосіб зав'язування шарфика
Легкий спосіб зав’язування шарфика

Він полягає в тому, щоб просто накинути шарфик на плечі. Тоді він зробить ваш образ затишним.

Якщо ви полюбляєте зав’язувати шарфики вузлом — то тут теж є декілька цікавих варіантів. Окрім вищеназваного паризького є й інші. Ось, наприклад, вузол із напуском. Щоб створити його — треба спочатку обмотати шарфик навколо шиї. Спочатку обмотайте таким чином один кінчик шарфика, а потім — повторіть процедуру з іншим кінцем. Кінчики шарфика повинні трохи звисати з грудей. Вільні кінці треба залишити вільними або ж засунути їх всередину шарфика.
Скручений вузол — ще один варіант зав’язування зимового шарфа, який дуже схожий на попередній. Єдиний виняток — шарф перед тим, як обернути навколо шиї — його скручують. Його можна щільно обернути або ж залишити вільним, щоб створити більш розслаблений вигляд.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?