Як правильно носити шарф взимку: ТОП-5 модних трендів 2024 року, які стануть у нагоді навіть Тіні Кароль

Шарф — один із найпопулярніших аксесуарів кожної зими. Наступні поради допоможуть вам зробити зимовий шарфик яскравою частинкою свого повсякденного гардеробу і поєднати його з будь-якими стилями.

Шарф – стильний і модний сучасний аксесуар, який багато жінок просто не носять. І все через те, що не знають, як його правильно стилізувати з іншими предметами гардеробу. Однак існують трендові ідеї, за допомогою яких цим аксесуаром можна влучно доповнити будь-який образ. Пропонуємо до уваги читачів п’ять найбільш розповсюджених варіантів зав’язування зимового шарфика.

Класичний

Класичний спосіб зав'язування шарфа
Класичний спосіб зав’язування шарфа

Цей спосіб зав’язування передбачає, що довгий шарфик обмотують навколо шиї, а його краї залишають спереду.

“Паризький вузол”

Для того, щоб створити “Паризький вузол” — вам треба взяти будь-який теплий шарф, скласти його навпіл, обкрутити довкола шиї. А потім — пропустити кінчики виробу у сформовану петлю.

Зав’язування довгого шарфа

Зав'язування довгого шарфа
Зав’язування довгого шарфа

Щоб красиво зав’язати довгий шарф — один його край залиште спереду, а далі — обмотуйте шарфик навколо шиї таким чином, щоб інший його край залишився на спині.

Найбільш легкий спосіб

Легкий спосіб зав'язування шарфика
Легкий спосіб зав’язування шарфика

Він полягає в тому, щоб просто накинути шарфик на плечі. Тоді він зробить ваш образ затишним.

Якщо ви полюбляєте зав’язувати шарфики вузлом — то тут теж є декілька цікавих варіантів. Окрім вищеназваного паризького є й інші. Ось, наприклад, вузол із напуском. Щоб створити його — треба спочатку обмотати шарфик навколо шиї. Спочатку обмотайте таким чином один кінчик шарфика, а потім — повторіть процедуру з іншим кінцем. Кінчики шарфика повинні трохи звисати з грудей. Вільні кінці треба залишити вільними або ж засунути їх всередину шарфика.
Скручений вузол — ще один варіант зав’язування зимового шарфа, який дуже схожий на попередній. Єдиний виняток — шарф перед тим, як обернути навколо шиї — його скручують. Його можна щільно обернути або ж залишити вільним, щоб створити більш розслаблений вигляд.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.