Як правильно носити спідницю взимку: ТОП-5 модних трендів 2024 року, які будуть корисні навіть Тіні Кароль

Створити стильний жіночій образ взимку не складно. Особливо, якщо добре слідкувати за трендами. Пропонуємо добірку з 5-ти модних образів, які можна комбінувати зі спідницями взимку, щоб не мерзнути.

Спідниця — основа гардеробу кожної жінки. Але носити її взимку стає набагато складніше, адже доводиться робити складний вибір між елегантним і стильним образом та необхідністю утеплюватись під час зимових холодів.

Та якщо ви знайомі з деякими хитрощами, то навіть у морозну погоду спідниця не буде прикрашати собою вашу шафу, а стане модною деталлю жіночого образу.

Спідниця - королева жіночого гардеробу, навіть взимку
Спідниця – королева жіночого гардеробу – навіть взимку

Теплі костюми з трикотажу зі спідницею

Один з самих модних трендів зимового сезону-2024 — це жіночі спідничні костюми з вовни чи кашеміру, за допомогою яких можна створити розкішний повсякденний образ. В залежності від випадку такий костюм можна поєднувати з кросівками, контрастними човниками, балетками чи котильйонами з натуральної шкіри.

З капроновими колготками

Звісно, тоненький капрон — не кращий варіант для морозної зими. Але якщо ви перед тим, як їх вдягнути, натрете ноги лосьйоном перед вдяганням колготок — то зимовий холод буде відчуватись не так сильно. А потім поверх колготок можете і спідницю вдягати. обов’язково спробуйте цей спосіб, якщо збираєтесь вдягнути коротеньку спідницю і капронові колготки в січневі морози.

Високі чоботи

Спідниця добре поєднується із зимовими чоботами
Спідниця добре поєднується із зимовими чоботами

Якщо серед вашого зимового взуття є теплі чоботи до колін — обов’язково надягайте їх взимку разом зі спідницею. Головне, щоб взуття було дійсно теплим і мало підкладку із вовняного хутра або ж іншого щільного термічного матеріалу. Він буде зберігати і поширювати тепло в районі ніг.

Щільні непрозорі колготки

Поєднайте їх разом із коротенькою чи довгою шкіряною спідницею. Незважаючи на високу щільність таких колготок, вони гарно стилізуються з будь-якими моделями спідниць. В такому вбранні ви точно не замерзнете взимку і зможете носити спідниці навіть в сильні холоди. Їх можна доповнити, наприклад, джинсовою спідницю і об’ємною зимовою дублянкою.

Теплі светри

Утеплюйте верхню частину тулуба, щоб мінімізувати вплив холодної погоди на ноги. Також не оминайте увагою термобілизну, пальта, куртки та в’язані шарфики. Такий одяг добре поєднується із шикарною спідницею і дозволяє не мерзнути навіть в люті морози.

Вовняні спідниці

Неперевершена зимова класика — це, звісно, вовняні спідниці. Вовна — це ідеальна тканина, яка допоможе зігріти ваше тіло навіть в люті морози. А якщо вовняна спідниця буде мати велику довжину — то ви точно не замерзнете взимку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?