Могилевська, Нікітюк, Ребрик вбралися у величезні светри: які кольори та фасони пропонують зірки взимку 2024

Мода на обтислий одяг пішла в небуття. Нині всі модниці вбираються у речі на 2-3 розміри більше, ніж потрібно. Ось і зірки не стали відставати від трендів і вже показалися у величезних светрах.

Наталя Могилевська

Вже 6 грудня, на Святого Миколая співачка відчула новорічний настрій. Тому знялася на тлі гарно вбраної ялинки. Сама зірка наділа з цієї нагоди светр малинового кольору. Рукава в оверсайза настільки довгі, що їх довелося підкотити. Річ має доволі грубу в’язку на кшталт ручної. Могилевська сповістила фоловерам про прем’єру пісні на дуже актуальну нині тему “Давай зустрінемо Різдво вдома”.

Зірки вбралися у светри оверсайз

Леся Нікітюк

Задля домашніх справ ведуча вбралася зовсім не по-домашньому. Хіба що капці нагадували про те, що Леся затіяла сухе прибирання пилотягом. А оранжевий ажурний светрик та коротка спідничка в тій же гамі налаштовують на зовсім інші думки. Великий светр у Нікітюк має виріз човник, тому постійно оголює одне плече. До того ж в’язка настільки рідка, що не приховує білизни знаменитості.

Зірки вбралися у светри оверсайз

Віра Брежнєва

У такому бежевому светрі співачка завітала, щоб зробити тестування на ВІЛ. Під час повномасштабної війни ця проблема якось непомітно відійшла на задній план. Співачка вирішила нагадати українцям, що це можна зробити абсолютно безплатно. Зірка вбралася у бежевий кашеміровий светр. Лінія плечей дуже занижена і навіть рукави трішки довші, аніж це потрібно. На довгому шнурку Віра почепила золотий кулончик.

Зірки вбралися у светри оверсайз

Лілія Ребрик

Мода на оверсайз найбільше припала до вподоби цій ведучій. Адже Лілія перебуває при надії і, звісно, хочеться приховати животик, що випинає з кожним днем усе сильніше. У білому широкому светрі, обтислих штанцях та спортивних півчобітках Ребрик взяла участь у виступі “Дизель-шоу”. Довгий светр під горло впорався зі своєю основною функцією якнайкраще.

Зірки вбралися у светри оверсайз

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?